Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti august 2015

Duminică, 19 Iulie 2015 04:06

Horoscop Pesti august 2015

Horoscop Pesti august 2015Afla horoscop Pesti august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti august 2015 - Dragoste

Se anunta o luna august 2015 favorabila vietii de cuplu, plina de emotie si sentiment. Veti avea parte de un eveniment important in viata dvs., caci Jupiter isi face aparitia in casa cuplului Pestilor. Acest lucru aduce cu sine norocul si dezvoltarea armoniasa a relatiei, poate chiar oficializarea sa. In orice caz, urmeaza un an plin de prosperitate si oportunitati in plan relational. Lucrurile sunt sub control si evolueaza pozitiv in majoritatea cazurilor. Totusi, poate sa intervina si despartirea, daca momentan va aflati intr-o relatie dificila.

Horoscop Pesti august 2015 - Cariera si bani

August 2015 pare sa fie o luna destul de activa in plan profesional. Sunt favorizate mai ales activitatile cultural-educative, de grup, efectuate la distanta. Accentul cade pe modul personal de colaborare si comunicare. Mizati, cu incredere, pe originalitate si creativitate. Talentul de care dispuneti aduce doar lucruri bune si va aduce in prim plan. Actionati cu incredere si autoritate in indeplinirea si atingerea scopurilor personale, dar mare atentie la strategia de lucru si planificarea indatoririlor. Nu ar strica sa reganditi lucrurile si sa va stabili un plan concret si ordonat de lucru. Financiar, lucrurile stau bine, fiind posibila obtinerea unor venituri suplimentare.

Horoscop Pesti august 2015 - Sanatate

In august 2015 nu ar strica sa acordati o atentia mai mare asupra starii personale de sanatate. E moment sa va ocupati de unele probleme mai vechi ce nu au gasit rezolvare. Faceti o vizita la doctor si reluati unele investigatii medicale. In special, acordati o atentie sporita problemelor ce tin de ginecologie si stomatologie. De asemenea, daca e cazul unor interventii chirurgicale, nu mai amanati lucrurile. Acum e momentul sa actionati, astfel incat sa tratati orice neplacere inainte de a se agrava. In rest, acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare, evitand excesele si imprudentele de orice fel. Adoptati cat mai curand un stil echilibrat de viata pentru binele dvs.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: