Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec septembrie 2015

Miercuri, 05 August 2015 00:09

Horoscop Berbec septembrie 2015

Horoscop Berbec septembrie 2015Afla horoscop Berbec septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec septembrie 2015 - Dragoste

Luna septembrie 2015 sta sub semnul pasiunii, gratie influentei survenite din partea planetei Venus ce isi reia mersul direct. Aceasta situatie aduce cu sine iubire, erotism, sentiment, emotie, dupa o perioada mai dificila in plan relational pentru nativii Berbec. In sfarsit, lucrurile se aseaza si revin in linie dreapta. In aceasta luna veti fi pusi in situatia de a lua decizii, iar actiunile isi gasesc finalitate. Dar, nu bine scapati de una, ca dati de alta. Pe la jumatatea lunii, planeta Mercur isi incepe ciclul retrograd chiar in casa cuplului Berbecului, ceea ce aduce incurcaturi, desincronizari si dificultati de comunicare.

Horoscop Berbec septembrie 2015 - Cariera si bani

Luna septembrie 2015 pare sa fie plina de surprize si intampari neasteptate, gratie influentelor astrale. Pe de o parte, vorbim despre eclipsa de Soare in casa muncii Berbecului, iar pe de alta parte de mersul retrograd al planetei Mercur, stapanul casei muncii Berbecului. Fiti precauti si cu ochii in patru, pregatiti permanent, cu solutii de rezerva. Abordati cu atentie mai ales colaborarile si contractele. Fiti diplomati, comunicati eficient, analizati documentele, verifici calculele si tratati totul cu seriozitate si rabdare. Financiar, lucrurile par sa revina la normalitate, caci planeta Saturn paraseste casa a opta a Berbecului, dupa o perioada lunga de constangeri si complicatii financiare.

Horoscop Berbec septembrie 2015 - Sanatate

In luna septembrie 2015 trebuie sa fiti suficient de vigilenti in privinta starii de sanatate, caci eclipsa de Soare va influenteaza. Asadar, tratati cu seriozitate orice problema minora de sanatate, iar daca e ceva mai serios nu ezitati sa efectuati un control medical. Fiti prudenti si adoptati un regim alimentar sanatos. De asemenea, acordati timp pentru odihna si relaxare. Atentia trebuie sa fie maxima in a doua jumatate a lunii, manifestand predispozitie la boli acute si accidente. Nu va panicati, fiti doar preventivi si evitati excesele de orice fel, actionand cu bagare de seama in orice activitate intreprinsa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: