Luni, 08 Ianuarie 2018 00:53

Cura cu orez

Cura cu orezCura cu orez pare sa fie una din cele mai rapide si mai eficiente pentru inlaturarea kilogramelor de prisos. Cu o singura zi “de orez” puteti pierde 1.5 kg daca tineti cura de doua zile pe care o prezentam AICI - DIETA DE 2 ZILE CU OREZ, veti pierde usor 3 kilograme fara sa flamanziti.

Important de retinut e faptul ca nu trebuie sa folositi decat orez integral (complet, nedecorticat). Orezul “glasat” si-a pierdut toate substantele hranitoare. O varianta acceptabila este si orezul Basmati, important din India.

Orezul este usor, dar satura.

Orezul natural are circa 215 calorii la 100 g, in schimb Basmati doar 56 de calorii. Daca vreti sa slabiti radical, preferati-l! in cazul dietei cu orez integral sau Basmati, nu trebuie sa luati in mod special vitamine sau minerale. Ambele soiuri contin vitaminele B1, B2, B6, vitamina E, potasiu, calciu, fier, cobalt, cupru, iod, fosfor, fluor, fructoza, aminoacizi. Cu alte cuvinte, orezul este unul din cele mai sanatoase alimente care nu ajunge in farfurii. In plus, are multi hidrati de carbon, dar nu contine deloc grasimi. In combinatie cu legumele si fructele, preparat fara sare, el elimina apa din tesuturi si slabeste fara a infometa.

Orezul poate fi preparat in cantitate mai mare si pastrat in frigider.

E obligatoriu sa beti 2 litri de apa plata pe zi (ceaiuri de plante sau zeama, in care s-a fiert zarzavat). Alcoolul si zaharul sunt interzise. Reduceti cafeaua la minimum.