Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec octombrie 2014

Luni, 15 Septembrie 2014 15:06

Horoscop Berbec octombrie 2014

 

Horoscop Berbec octombrie 2014Afla horoscop Berbec octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec octombrie 2014 - Dragoste

Luna octombrie 2014, in ceea ce priveste casa dragostei pentru nativii Berbec sta sub influenta Soarelui si a planetei Venus. Aceste aspecte vor face ca luna octombrie sa fie una foarte frumoasa in ceea ce priveste viata de cuplu. Va veti simti mai energizati, mai romantici, veti radia de bucuria sentimentelor care va vor invada sufletul. Este un moment foarte prielnic pentru a va consolida relatia. Eventualele probleme de cuplu vor fi mult mai simplu de rezolvat in aceasta perioada. Familia si partenera vor fi in centrul preocuparilor Berbecilor. Fiti insa mai atenti si precauti in jurul datei de 8 octombrie cand un Marte retrograd va poate “intuneca” ziua. Pentru nativii Berbec singuri se anunta vremuri interesante si pline de surprize. Este posibil sa reluati o relatie din trecut sau dimpotriva sa intalniti pe cineva care sa va aprinda flacara inimii.

 

Horoscop Berbec octombrie 2014 - Cariera si bani

Pe plan profesional luna octombrie 2014 se anunta una destul de favorabila. Sunt foarte bine aspectate cercetarea, perfectionarea sau reconversia profesionala. Influenta lui Marte va ofera energia necesara pentru a face fata provocarilor de la locul de munca. Recomandam celor care au o afacere proprie sa fie foarte precauti in actiunile pe care le desfasoara. Fiti atenti ce acte semnati si analizati cu mare atentie oportunitatile de piata care apar. Daca nu sunteti precauti este posibil sa va confruntati cu evenimente neplacute. Nu va hazardati sa va implicati in speculatii financiare pentru ca s-ar putea sa iesiti in pierdere.

 

Horoscop Berbec octombrie 2014 - Sanatate

In octombrie 2014 fiti foarte atenti la semnalele pe care li se transmite organismul. Casa sanatatii Berbecilor va fi sub influenta lui Mercur. Chiar daca simtiti ca aveti energia necesara pentru a face fata provocarile nu depasiti limitele si nu va suprasolicitati. Stresul si un stil dezordonat de viata va pot afecta si este posibil ca anumite afectiuni mai vechi sa recidiveze. Daca nu aveti grija de voi pot aparea complicatii in ceea ce priveste starea de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: