Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta decembrie 2013

Joi, 28 Noiembrie 2013 00:10

Horoscop Balanta decembrie 2013

 

Afla horoscop Balanta decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta decembrie 2013 - Dragoste

Se anunta o perioada incarcata, plina de pasiune si iubire, datorita intrarii lui Marte in zodia Balantei, pe 7 decembrie 2013, unde va sta pana la sfasitului lunii iunie 2014. Dorintele devin mai aprige, sentimentele se amplifica, temperamentul devine mai aprins, iar viata de cuplu prinde miscare, culoare, intensitate. Dar, lucrurile depind si de imprevizibilul Uranus, precum si de careul cu Jupiter, ce poate aduce lipsa de masura si careul cu Pluto, ce aduce un spirit distructiv. Cu atentie, insa, aveti sansa sa traiti in perioada urmatoare o poveste de dragoste frumoasa, dupa cum e posibil sa treceti printr-o perioada in care relatia e plina de aventura si nabadai, cu posibile socuri relationale neplacute.

 

Horoscop Balanta decembrie 2013 - Cariera si bani

Se pare ca intrati intr-o perioada de aproape 8 luni ce se anunta activa, plina de initiative si multe schimbari. Unele intervin din necesitate, iar altele sunt dictate in urma unor schimbari, provocari. Oricare ar fi situatia, se pare ca schimbarile vor fi purtatoare de progres. Prezenta lui Marte aduce forta, vointa, incredere, dar si rivalitate, competitie, interese si batalii. Luati initiativa, dar faceti planuri si strategii, nu actionati impulsiv. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Balanta decembrie 2013 - Sanatate

Va bucurati de o stare de sanatate buna si dispuneti de putere, vitalitate, energie. Cu toate acestea, nu exagerati, s-ar putea sa treceti, deopotriva, prin stari de agitatie, nerabdare, nervozitate. In luna decembrie 2013 apare un risc crescut la accidente si incidente, astfel ca, evitati pe cat posibil situatiile cu potential conflictual, chiar violent. Nu in ultimul rand, nu uitati de relaxare si miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: