Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti decembrie 2013

Duminică, 01 Decembrie 2013 00:01

Horoscop Pesti decembrie 2013

 

Afla horoscop Pesti decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti decembrie 2013 - Dragoste

In luna decembrie 2013 lucrurile incep sa se destinda usor-usor, dupa o perioada de 2 luni mai agitate. Atmosfera incepe sa se relaxeze, devenind mai optimista, calma, infloritoare. Mai mult de atat, va veti bucura de stabilitate, incredere, pasiune, datorita trigonului Jupiter-Saturn. Acest fapt poate duce la decizii sentimentale cumpatate, serioase, durabile. Pe de alta parte, se pot infiripa idile cu sanse mari de durata. In principal, realizarile dumneavoastra sentimentale au legatura cu calatoriile si preocuparile spirituale, intelectuale, culturale.

 

Horoscop Pesti decembrie 2013 - Cariera si bani

Se anunta o luna benefica si va puteti bucura de perspective profesionale frumoase si serioase. Soarele va plaseaza in centrul atentiei, va intareste pozitia si prestigiul si va veti bucura de laude, premii, beneficii. Va remarcati prin fapte si vorbe, iar combinatia Soare-Mercur va creaza o imagine de persoana competenta si sigura pe sine. Lucrurile va surad si datorita trigonului Jupiter-Saturn, ce va permite sa faceti planuri si stategii, sa initiati colaborari statornice, sa stabiliti obiective clare de viitor. Sunt favorizate activitatile intelectuale si munca de cercetare. Atentie cum gestionati banii!

 

Horoscop Pesti decembrie 2013 - Sanatate

In luna decembrie 2013 nu veti avea probleme de sanatate, mai ales in primele doua decade. Aveti energie, radiati de fericire si sunteti rezistenti la stres si efort. Totusi, nu exagerati si nu va neglijati. Faceti miscare, odihniti-va suficient, relaxati-va. Ultima decada a lunii poate aduce unele neplaceri si inconveniente legate de starea dumneavoastra de sanatate, luand forma unor accidente ori pusee acute.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: