Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator decembrie 2013

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 23:59

Horoscop Varsator decembrie 2013

 

Afla horoscop Varsator decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator decembrie 2013 - Dragoste

Se pare ca sunteti tare cumpatati in luna decembrie 2013, iar entuziasmul sentimental este extrem de temperat, chiar inexistent. Pezenta lui Venus tinde sa scoata in evidenta latura trista a vietii sentimentala (iubire imposibila, singuratate, tradare, deziluzie). In primele decade ale lunii aceste lucruri sunt camuflate de tranzitul Soarelui prin optimismul Sagetatorului si prin atmosfera de veselie a casei. Profitati de aceasta perioada pentru a savura placerile vietii in doi si pentru a va fortifica relatia. Dupa 21 decembrie 2013, apar schimbarile, iar sansele de fericire se diminueaza considerabil. Venus incepe sa retrogradeze, iar Soarele intra si el in penumbra casei a 12-a a Varsatorului.

 

Horoscop Varsator decembrie 2013 - Cariera si bani

Se pare ca luna decembrie 2013 este o perioada benefica pentru dumneavoastra. Asadar, actionati si savurati din plin succesul. Rezultatele obtinute in aceasta perioada sunt importante si durabile, gratie trigonului format de Jupiter si Saturn. Acest trigon va intareste spiritul constructiv si va accentueaza puterea sintetica. Veti distinge mult mai repede si mult mai usor obiectivele esentiale, veti reusi sa va canalizati resursele spre ceea ce este important si esential, debarasandu-va de preocuparile neimportante, care va consuma inutil timp si energie. Experienta acumulata va permite sa va intariti pozitia. Munca va este recunoscuta si veti fi remunerat pe masura. Atentie, insa, la colaborari.

 

Horoscop Varsator decembrie 2013 - Sanatate

In luna decembrie 2013 pot sa apara cateva probleme de sanatate datorita exceselor si a slabiciunilor in fata placerilor si a dependentelor. Acest fapt se datoreaza opozitiei Jupiter cu Venus si Pluto. Conflictele va pot aduce stari de disconfort psihologic si au efecte negative si asupra sanatatii dumneavoastra in primele doua decade ale lunii, rezistenta fizica este putin mai buna, dar lucrurile se complica in ultima decada, cand imunitatea organismului scade si pot sa apara neplaceri. Asadar, atentie sporita, dozati-va eforturile si nu uitati de odihna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: