Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta 2013

Luni, 17 Septembrie 2012 04:00

Horoscop Balanta 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Balanta: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Balanta - Caracteristici generale 2013

Faptul ca in 2013 veti scapa de testele si obstacolele pe care Saturn vi le-a pus in cale in ultimii aproape 3 ani este unul dintre cele mai pozitive aspecte. Anul 2013 nu va fi insa un an usor pentru Balante. Va fi un an plin de provocari, schimbari si noutati. Influenta Soarelui si a planetei Uranus va va determina sa va schimbati prioritatile. Veti pune mai multe accent pe propriile sentimente, veti incerca sa va cunoasteti mai bine si sa gasiti noi modalitati de a gasi fericirea. Prezenta Soarelui va va face sa radiati si sa transmiteti o stare de bine celor din jurul vostru. Pe plan financiar va trebui sa dati dovada de chibzuinta si realism. Prezenta lui Jupiter incepand cu sfarsitul lunii iunie pe casa carierei aduce sansa unor avansari sau promovari. Se anunta reusite importante in viata profesionala si cea sociala. Imaginea publica va avea mult de castigat. Casa relatiilor si casatoriei va fi sub influenta lui Uranus asa incat veti avea parte de evenimente neasteptate si schimbari radicale. Totul va fi sub semnul intrebarii si relatiile de cuplu vor fi instabile. Maturitatea si o comunicare adecvata va vor ajuta insa sa depasiti aceste momente. Incercati sa-l intelegeti si pe partenerul de viata si lucrurile vor evolua pozitiv.

 

Horoscop Balanta - Dragoste 2013

Iubirea va fi in 2013 pentru Balante asemeni unui joc captivant. Tensiuni majore si momente romantice, armonie si haos, stabilitate si instabilitate. Prin toate acestea vor trebui sa treaca acesti nativi. Pentru unele Balante anul 2013 va fi anul in care vor decide sa punca punct unei relatii sau unei casnicii in care s-a instalat rutina si in care lucrurile nu mai merg bine. Pe de alta parte, vaduvii, vaduvele sau persoanele divortate vor fi tentate sa se recasatoreasca si sa puna punct singuratatii. Balantele isi vor reanaliza sentimentele, isi vor restabili prioritatile si vor transa noi planuri de viitor. Stabilitatea relatiei va depinde foarte mult de cat de stabila a fost construita aceasta in timp. Partenerul va fi si el uneori bulversat de comportamentul vostru. De la momentele in care radiati de fericire si energiei veti trece la momente in care veti fi rece si capricios. Pentru a va salva relatia va fi nevoie de multa dragoste, maturitate, comunicare si intelegere. Balantele singure vor fi intr-o permanenta cautare. Nu se vor multumi cu ceea ce au gasit si vor trece de la o relatie la alta. Aveti grija ca in fuga asta dupa miraje este posibil sa pierdeti chiar persoana care v-a fost sortita.

 

Horoscop Balanta - Cariera 2013

Anul 2013 va fi pe casa profesiei un an al evaluarilor. Multe din proiectele pe care le-ati inceput cu ani in urma isi vor arata acum roadele. In special datorita prezentei Marelui benefic pe casa carierei in partea a doua a anului va va fi mult mai usor sa va extindeti limitele si sa explorati noi obiective si realizari. Oportunitatile in cariera vor incepe sa bata la usa si trebuie sa profitati de acestea. Performantele si capacitatea de munca extraordinara de care dati dovada pot fi folosite ca si standard de toti ceilalti colegi. Puteti sa va asteptati la promovari, avansari si schimbari de statut. Nu este recomandat insa sa faceti modificari radicale si sa va schimbati locul de munca. Veti fi apreciat acolo unde sunteti. Tot in acest context sunt favorizate si reluarea sau aprofundarea unor studii.

 

Horoscop Balanta - Bani 2013

In prima parte a anului trebuie sa va chibzuiti bine banii si sa nu va bazati pe noroc. Sansele de a castiga la loto sau de a intra un posesia unei mosteniri sunt minime. In partea a doua a anului insa datorita ascensiunii in cariera castigurile materiale vor creste si ele. Chiar si asa nu aruncati cu banii pe fereastra. Acum este momentul sa adunati bani albi pentru zile negre. Si cei care vor decide sa inceapa o afacere pe cont propriu vor avea suportul astrelor.

 

Horoscop Balanta - Sanatate 2013

Starea de sanatate va fi una destul de buna pentru Balante in 2013. Acest lucru va face ca eficienta la locul de munca sa se imbunatateasca considerabil ceea ce va aduce venituri suplimentare, si toate acestea cumulate vor duce la o stare de bine si confort psihic. Se recomanda ca in cazul diferitelor afectiuni sa nu luati direct cele mai puternice medicamente si sa incercati in faza initiala tratamente naturiste. Desigur, toate aceste decizii trebuie luate in acord cu sfaturile medicului specialist. Impulsurile planete Soare asociate cu cele ale lui Venus vor ajuta metabolismul dumnevoastra si va va oferi energie. Posibile afectiuni pot sa apara in ceea ce priveste sistemul digestiv si cel nervos. Nu va ingrijorati, nu va fi nimic foarte serios, planeta Saturn va avea o actiune benefica asupra echilibrului nervos, ceea ce va va ajuta sa depasiti aceste probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: