Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara 2013

Duminică, 16 Septembrie 2012 04:00

Horoscop Fecioara 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Fecioara: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Fecioara - Caracteristici generale 2013

In prima jumatate a anului 2013 Fecioarele vor fi in centrul atentiei. Tranzitul lui Jupiter prin zodia Gemeni, pe casa carierei si a statutului social, ii va face pe nativii Fecioara foarte vizibili in societate si le va aduce beneficii de imagine. Aceasta conjunctura astrala apare doar o data la 12 ani asa incat profitati la maxim de toate oportunitatile care apar. Iesirea lui Saturn din casa a doua, inca din octombrie 2012, va pune capat blocajelor financiare. Apar in primele 6 luni evolutii favorabile pe plan profesional. Seriozitatea si capacitatea de munca de care dati dovada vor fi in sfarsit recompensate. Daca pe plan profesional si financiar Fecioarele sunt avantajate, pe plan sentimental se anunta un an destul de nelinistit, cu putine certitudini si multe obstacole de trecut. Si casa comunicarii si educatiei este bine aspectata. Veti sti sa abordati toate problemele cu maturitate si veti reusi sa comunicati foarte bine cu cei din jur. Influenta si prezenta lui Jupiter in Rac, Saturn in Scorpion si Neptun in Pesti vor face ca relatiile de amicitie si prietenie sa fie foarte stranse. Veti avea ocazia de a intalni persoane cu care sa impartasiti aceleasi pasiuni si hobby-uri. Chiar daca nativii Fecioara sunt cam ipohondri in 2013 nu veti avea motive sa va faceti mari probleme in ceea ce priveste starea sanatatii.

 

Horoscop Fecioara - Dragoste 2013

Doua planete vor fi cele care vor influenta major viata amoroasa a Fecioarelor: Pluto si Neptun. De asemenea, este prezenta si in acest an pe casa relatiilor si casatoriei, planeta Venus. Ele vor face ca viata sentimentala sa fie una plina de suisuri si coborasuri. Neptun va aduce magie, visare si momente romantice in viata de cuplu, dar si momente in care veti fi dezamagiti de persoana iubita. Vor aparea frecvent momente in care veti spune sub semnul intrebarii fidelitatea partenerului de viata. Vor fi si momente in care voi insiva veti crea probleme si ii veti acuza pe nedrept. Intr-un fel, presiunea asupra partenerului va fi destul de mare. Incercati sa fiti mai ponderati, sa nu aplecati urechile la toate zvonurile (nu toti va vor binele asa incat nu toate informatiile vor fi adevarate) si nu actionati impulsiv. Pe de alta parte, tot prezenta lui Neptun va poate aduce in cale si sufletul pereche pe care il cautati de atata vreme. 2013 poate fi anul in care relatia va trece intr-o noua etapa, in care puteti spune DA in fata altarului sau nativele Fecioara pot ramane insarcinate.

 

Horoscop Fecioara - Cariera 2013

Prezenta marelui benefic Jupiter in Gemeni in prima parte a anului 2013 va avea un efect mai mult decat benefic in ceea ce priveste profesia si cariera. Norocul le surade Fecioarelor si cei care isi cauta un loc de munca vor avea sansa de a gasi ceva ce le va pune in valoare abilitatile si capabilitatea. Veti avea si sansa de a avansa ca urmare a eforturilor si rezultatelor pe care le-ati obtinut in ultimii ani. Proiectele in care v-ati implicat, relatiile bune pe care le aveti cu superiorii si colegii vor avea efecte benefice si pe plan financiar. Si initiativele personale, de a incepe o afacere proprie vor fi incununate de succes. In partea a doua a anului, este recomandata o atitudine mai prudenta, implicati-va in ceea ce ati demarat de la inceputul anului si totul va merge bine.

 

Horoscop Fecioara - Bani 2013

Prezenta lui Saturn pe casa banilor inca din 2009, a facut ca ultimii 3 ani sa nu fie foarte buni din punct de vedere material pentru Fecioare. Iesirea lui Saturn de pe aceasta casa incepand din octombrie 2012 aduce vesti bune pentru acesti nativi. Ei vor avea parte de o evolutie pozitiva pe plan financiar pe parcursul lui 2013. Puteti gasi un nou loc de munca, puteti sa avansati sau sa puneti bazele unei afaceri pe cont propriu. Seriozitatea, maturitatea si capacitatea extraordinara de munca vor fi recompensate. Este posibil sa fiti si benefiarul unor mosteniri, cadouri sau a unui castig la loto. Prezenta planetei Uranus este cea care influenteaza aceasta casa in 2013.

 

Horoscop Fecioara - Sanatate 2013

Fecioarele sunt buni cunoscatori a tot ceea ce insemna abordarea unui stil de viata sanatos. Faptul ca sunt foarte grijulii cu starea sanatatii si oarecum ipohondri ii va feri pe Fecioare de mari probleme de sanatate in 2013. Incercati sa evitati excesele. Chiar daca doriti sa dovediti ca sunteti cel mai bun la locul de munca sau va implicati total in dezvoltarea afacerilor nu uitati sa va odihniti. Surmenarea nu este buna si duce in timp la aparitia unei stari de nervozitate. Profitati de timpul liber, bucurati-va de prezenta si compania prietenilor si totul va merge struna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: