Interferente.ro Lifestyle Horoscop Zodii si profesii

Marţi, 26 Octombrie 2010 01:21

Zodii si profesii

 

BERBEC

- Poate reusi in orice meserie, dar il intalnim mai des ca avocat, ofiter, politist, detectiv, chirurg, neurochirurg, stomatolog, tehnician dentar, macelar, inginer, mecanic, metalurgist, pompier, armurier, sportiv, cascador, pilot, salvamontist, director, intreprinzator particular, lider sindical sau politic, functii si pozitii de conducere, filozof.

- Femeia Berbec se descurca perfect in meseriile tipic masculine.

 

TAUR

- Se descurca perfect in sfera bancara, contabila si cea a asigurarilor, precum si in domeniile: constructii, hotelier, imbunatatiri funciare, agricultura si productie de ingrasaminte, chiar horticultura si arhitectura. Simtul artistic innascut il poate atrage deseori catre scena, muzica, pictura, restaurare, muzica, sculptura, decoratiuni interioare, moda, design, parfumerie, cosmetica. Este foarte bun pentru afaceri, conditia fiind ca obiectul lor sa fie util si previzibil, speculatiile fiind excluse. Cand alege meserii intelectuale se indreapta spre cele cu valente practice sau legate de natura: biologie, geometrie, matematica.

 

GEMENI

- Stralucesc in meserii care tin de transmiterea informatiei pe cale scrisa sau orala, miscare sau dexteritate. Ii intalnim mai des ca agenti de publicitate, de vanzari sau de relatii cu publicul, oameni de presa, traducatori, profesori, scriitori, editori, avocati, comercianti, agenti de bursa, instructori, taximetristi, mesageri (postasi, telefonisti), comedianti, caricaturisti, scamatori.

 

RAC

- Racul are rezultate bune in ocupatiile legate de subconstientul uman (psiholog, ocultist), de memoria colectiva si de trecutul (istoric, arheolog, anticar, genealogist, genetician, etc.). Rezultate excelente obtin in relatiile cu publicul, in sociologie, comert, reprezentare. Rezolva inedit nevoile de securitate ale familiei (asigurari), ale mamei si copilului (moasa, doica, educator, pediatru, etc.), pe cele de hrana si bautura ale populatiei (bucatar, laptar, nutritionist, afaceri cu alimente si bauturi, etc.) ori pe cele de "adapostire" (afaceri imobiliare, hoteliere sau cu materiale de constructii, cu mobila, obiecte casnice arhitect, decorator, zugrav, instalator), ocupatii care au legatura cu apa (hidrotehnica, piscicultura). Se descurca excelent si in politica, mai ales de pe pozitii patriotice, sau ca diplomat de cariera.

 

LEU

- Poate reusi in toate profesiile, dar exista meserii pentru care are afinitati speciale. Astfel, simtul dramatic si nevoia de public il ajuta sa fie un excelent politician, regizor, actor sau gazda de talk-show. Gustul pentru lux il poarta catre moda sau decoratiuni. De asemenea, e atras de prelucrarea sau gestionarea aurului si a metalelor pretioase (bijutier, director de banca, trezorier). Ar putea fi si un profesor fara egal.

 

FECIOARA

- Logica, metodica si ingenioasa, este dotata pentru IT, contabilitate, matematica, statistica si ii convine munca de birou (secretariat, gestionare de bunuri) si cea de laborator (chimie, biologie etc.). Mass-media ii corespunde perfect. Spiritul fin de observatie o impinge spre caricatura, critica ori satira. Interesul pentru sanatate o recomanda pentru medicina si farmacie sau fitoterapie, acupunctura, reflexologie, reflexoterapie, etc. Poate fi un excelent dresor, veterinar sau florar deoarece iubeste animalele si florile. De asemenea, poate ocupa meserii minutioase: ceasornicar, optician, mecanic, croitor.  

 

 

BALANTA

- Discernamantul si simtul echitatii o recomanda pentru justitie, consiliere, expertiza, notariat, negociere, arbitraj, iar tactul innascut o recomanda pentru diplomatie sau relatii publice. E remarcabila in ocupatiile legate de relatiile de cuplu (agent matrimonial, consilier). Sensibila, cu certe calitati artistice si estetice, inclinata spre lux si placeri, o intalnim frecvent printre actori, dansatori, cantareti, artisti plastici, muzicieni, designeri, arhitecti, decoratori, stilisti, creatori de parfumuri, etc. Poate fi si un excelent maestru culinar, cofetar, patiser sau comerciant de delicatese.

 

SCORPION

- E dotat pentru management si politica. Fiindca se pricepe sa vada dincolo de aparente, se remarca in hipnoza, ocultism, psihologie, psihiatrie, servicii secrete, politie, criminalistica, medicina legala, industrie, cercetare, armata, navigatie. Profesiile mai pot fi legate de sex (sexolog, ginecolog), moarte (pompe funebre, administrare de cimitire), transformare, reparare, regenerare (chirurgie, ecologie) sau manevrarea banilor altora (fisc, asigurari, banci).

 

SAGETATOR

-De multe ori, cariera lui are legatura cu strainii si strainatatea ori se implineste pe alte meleaguri. Are rezultate deosebite in activitatile sportive, legislative, juridice, diplomatice, culturale, stiintifice, spirituale, religioase, in transporturi, turism, import-export, mass-media, moda, publicistica, asistenta sociala.

 

CAPRICORN

- Excelent strateg, se descurca bine in meserii ca: militar, politician, director, sahist, inginer de software, consilier pe probleme de cariera. Traditionalist, pune pret pe meseriile "respectabile": medic, jurist, economist, inginer, arhitect. Profunzimea si rabdarea pot face din el un remarcabil savant, filozof, istoric, matematician, geolog, alpinist. Dar, indiferent ce meserie alege, o face cu seriozitate si responsabilitate.

 

VARSATOR

- Fiind un neconventional, i se potrivesc de minune ocupatiile din domeniile de avangarda (aviatie, explorarea spatiului, informatica, robotica, moda), cele iesite din comun (bioterapeut, radiestezist, astrolog). Poate fi un excelent om de stiinta sau explorator, artist genial sau un sportiv de exceptie, mari inventatori sau scriitori de SF datorita originalitatii sale. Se poate implica si in politica, dar adesea pe pozitii extremiste. Latura umanitara il cheama catre organizatiile non-profit, preotie, medicina, psihologie, sociologie, insa poate atinge succesul si intr-o cariera independenta.

 

PESTI

- I se potrivesc mai ales meseriile care implica intuirea dorintelor maselor: publicitate, comert, marketing, relatii publice, etc. Daruiti cu o mare putere de "contaminare", pot sa-si transmita stralucit emotiile prin literatura, arte plastice sau muzica. Pot reusi chiar si in politica. Empatia, intuitia si compasiunea sunt calitati care ii atrag spre medicina, activitati de binefacere, religie, psihologie. Pot ajunge profesionisti si savanti de marca, dar ii regasim si in ocupatii care, indiferent cat de diferite ar fi, au in comun nevoia de evadare, alunecare, transcendere, desprindere: marinar, patinator, astronaut, medium, ezoterist, balerin, dansator.

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: