Interferente.ro Lifestyle Horoscop Balanta horoscop 2011

Joi, 21 Octombrie 2010 18:43

Balanta - horoscop 2011

 

Horoscop Balanta - Caracteristici generale 2011 

Nativii din Balanta trebuie sa se inarmeze cu rabdare in anul 2011. Din pacate se vor confrunta cu tot felul de situatii si pentru rezolvarea lor vor trebui sa depuna un efort urias. Vor avea un sentiment de insingurare si vor dori sa faca schimbari majore. Anul 2011 poate fi anul in care se incheie un proces sau se pune capat unei situatii dificile. Veti vedea lucrurile mult mai clar si veti sti cum sa actionezi. Obstacolele nu vor fi atat de mari incat sa nu poate fi depasite. Cu putin optimism si autoeducare eforturile voastre nu vor fi in zadar. Relatiile pe care vi le veti face in acest an va vor fi foarte utile pe viitor. Pe plan sentimental veti fi foarte transant, fie veti oficializa o relatie fie ii veti pune punct o data pentru totdeauna. In partea a doua a anului pe plan material sansa le surade Balantelor.

 

Horoscop Balanta - Dragoste & sex 2011 

Anul 2011 va fi unul agitat in care veti avea de luat decizii importante. Fie veti reusi sa treceti peste nemultumirile din cuplu si atunci relatia voastra se va consolida, fie va veti expune foarte clar nevoile si nemultumirile pe care le aveti si atunci veti pune punct relatiei. Vor fi suisuri si coborasuri, depinde doar de inteligenta si hotararea dumneavostra sa faceti in asa fel incat lucrurile sa intre pe fagasul dorit. Daca sunteti singur va veti implica in aventuri de moment. In partea a doua a anului veti simti nevoia de mai multa stabilitate si va veti dori sa cunoasteti pe cineva cu care sa incepeti o relatie serioasa. Actiunea lui Saturn va creste intensitatea sentimentelor si in acelasi timp va inarmeaza cu o intuitie care va ghideaza pe drumul cel bun.


Horoscop Balanta - Cariera 2011 

In prima parte a anului 2011 pentru cei din zodia Balanta se anunta posibile colaborari interesante. Considerentele financiare par sa fie foarte importante pentru voi in anul 2011. Evitati insa sa va asumati riscuri inutile, sa faceti cheltuieli exagerate sau sa imprumutati bani unor persoane nedemne de incredere. Relatiile cu colegii vor decurge destul de bine si spiritul vostru de echipa va fi foarte apreciat. Lunile iulie si octombrie va sunt foarte favorabile pe plan profesional, aveti sansa sa inregistrati un mare succes la serviciu, sa semnati un contract foarte avantajos sau sa demarati un proiect nou cu mari perspective de dezvoltare. Planificati-va totul foarte bine, analizati toate aspectele cu mare atentie si astfel veti reusi sa evoluati pe termen lung.


Horoscop Balanta - Bani 2011 

Veti simti nevoia de siguranta si stabilitate in special pe plan financiar. In prima parte a anului se anunta posibilitatea de a primi o suma de bani de la cei apropiati. Banii vor veni regulat ca urmare a eforturilor pe care le faceti pe plan profesional si este bine sa pastrati un echilibru si sa nu faceti investitii riscante. Aveti grija cui imprumutati bani pentru ca este posibil ca increderea voastra sa fie inselata. Fiti prundenti si pastrati-va luciditatea cand este vorba de bani. Evitati sa faceti cadouri costisitoare si orice achizitie care nu este pe deplin justificata. In cazul in care e necesar sa faceti o investitie e indicat sa adunati cat mai multe informatii si sa ceriti sfatul unui specialist pentru a evita astfel surprizele neplacute.


Horoscop Balanta - Sanatate 2011 

Veti beneficia de un sistem imunitar destul de echilibrat in 2011. Starea de sanatate se anunta in general buna. Daca veti sti sa va utilizati energia in scopuri constructive si sa evitati excesele de orice fel nimic grav nu se poate intampla. O mare atentie veti acorda si aspectului exterior asa incat putina miscare este foarte indicata. Alegeti sa consumati produse cat mai naturale, sa petreceti timpul liber in natura si sa evitati consumul de tutun si alcool.

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: