Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari de Constantin si Elena

Marţi, 21 Mai 2013 12:34

Mesaje, sms, urari si felicitari de Constantin si Elena

 

Sfintii Imparati Constantin si Elena sunt sarbatoriti in fiecare an, la data fixa, pe 21 mai. Multe dintre persoanele dragi noua poarta aceste minunate nume sau derivate ale acestora. Fiti alaturi de ei si transmiteti-le gandurile voastre bune. Va oferim o colectie de mesaje, sms-uri, urari si felicitari special pentru onomastica celor care poarta numele Constantin sau Elena. “La multi ani!” tuturor sarbatoritilor!

Astazi este ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. La multi ani, Constantin/Elena!

 

Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu - Constantin/Elena. Iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de cei dragi sufletului tau!

 

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

 

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri pentru tine Elena. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

 

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

 

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.

 

Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfantul Constantin/Elena!

 

De Sfantul Constantin/Elena sa ne amintim sa fim mai buni si mai darnici! La multi ani!

 

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

 

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Constantin/Elena!

 

De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani, de la mare departare. La multi ani de Sfantul Constantin/Elena!

 

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, fericit si bucuros. La multi ani!

 

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

 

Fie ca Sfantul Constantin/Elena, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

 

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Constantin/Elena cat mai frumoasa!

 

Gandurile care se indreapta spre tine sunt la fel de minunate precum primele flori ale primaverii. Sper ca ziua de Sfantul Constantin/Elena sa fie la fel de fericita asa cum iti doresc sa-ti fie intreaga viata.

 

Constantin/Elena, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

 

In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor si fie ca Sfantul Constantin/Elena sa te calauzeasca mereu in viata. La multi ani!

 

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani !

 

Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea... si sa stii ca de cand te-am cunoscut mi se spune ca zambesc mereu. La multi ani Constantin/Elena! 

 

Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Constantin/Elena sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani!

 

Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani, Constantin/Elena!

 

Iti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin/Elena pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. Multa sanatate!

 

Iti urez sa fii binecuvantat/binecuvantata cu o zi frumoasa! La multi ani Constantin/Elena! 

 

La multi ani Constantin/Elena, plini de fericire si impliniri! Sa ai parte numai zambete si soare in calea ta!

 

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

 

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, bucurii sa-ti daruiasca, nimica sa nu-ti lipseasca! La multi ani!

 

La Multi Ani! Sfantul Constantin/Elena sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale.

 

Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.

 

La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin/Elena sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara!

 

Multa sanatate Constantin/Elena din partea mea, un prieten care nu te uita! La multi ani!

 

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

 

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

 

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani, Constantin/Elena!

 

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

 

Sfantul Constantin/Elena, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace! La multi ani cu impliniri, presarat cu momente frumoase in viitor!

 

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

 

Viata este frumoasa si merita traita, draga Constantin/Elena! La multi ani si te asteptam la petrecere!

 

Zambeste, iubeste, daruieste ... e momentul unui nou inceput. La multi ani Constantin/Elena! 

 

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: