Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator iunie 2014

Marţi, 27 Mai 2014 15:08

Horoscop Sagetator iunie 2014

 

Horoscop Sagetator iunie 2014Afla horoscop Sagetator iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator iunie 2014 - Dragoste

Luna iunie 2014 pe plan sentimental va fi guvernata de Soare. Astfel, relatia de cuplu va fi in centrul atentiei. Nativii Sagetator vor deborda de energie, optimism si romantism. Eforturile lor se vor concentra pentru a face ca relatia sa “straluceasca”. Vor avea mari asteptari de la partener dar in acelasi timp vor face tot ceea ce le sta in putinta pentru a satisface dorintele iubitului/iubitei. Ceva nori pe cerul dragostei este posibil sa apara spre sfarsitul lunii cand un Mercur retrograd va aduce in prim plan probleme mai vechi si nerezolvate. Cu siguranta prin comunicare si diplomatie probleme ivite vor fi depasite. Pentru nativii Sagetator singuri sanse mari de a intalni pe cineva sunt in prima parte a lunii iunie. Nu va mai cenzurati ceea ce simtiti si acordati mai multa incredere persoanelor pe care le intalniti. Nu veti regreta!

 

Horoscop Sagetator iunie 2014 - Cariera si bani

Pe plan profesional luna iunie 2014 sta sub semnul cooperarii. Veti fi nevoiti si este recomandat sa va bazati foarte mult pe echipa. Veti fi liantul care o va lega si in felul aceasta veti reusi sa va indepliniti cu succes toate sarcinele. Pentru cei care au afaceri personale sau doresc sa porneasca o afacere acum sprijinul familiei si al cercului de prieteni va fi esential. Ei va vor da energia de care aveti nevoie. Recunoasterea si respectul superiorilor de care veti beneficia la locul de munca este posibil sa iste si rivalitati. Cu banii veti sta putin mai prost la inceputul lunii dar spre finalul lunii va veti echilibra din punct de vedere financiar. Aveti grija cum va cheltuiti banii si fiti foarte atenti la eventualele investitii!

 

Horoscop Sagetator iunie 2014 - Sanatate

In iunie 2014 veti fi mult mai preocupati decat de obicei de modul in care aratati. Veti pune accent pe intretinerea corporala, servicii spa, tratamente naturiste si alte modalitati prin care sa va tonifiati trupul. Eventualele probleme de sanatate vor fi legate de organele renale sau de afectiuni ale pielii. Odihniti-va, hraniti-va sanatos si consumati cat mai multe lichide. O atentie speciala trebuie sa acorde alimentatiei si miscarii pacientii care sufera de diabet. Aveti mare grija cu nivelul glicemiei!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: