Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni mai 2015

Duminică, 05 Aprilie 2015 19:35

Horoscop Gemeni mai 2015

 

Horoscop Gemeni mai 2015Afla horoscop Gemeni mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni mai 2015 - Dragoste

Sfera relatiilor personale si a vietii sentimentale va fi in luna mai 2015 pentru nativii Gemeni sub semnul lui Venus. Va fi o perioada destul de oscilanta si dinamica. Veti trece de la momente frumoase si traite intens, la zile incarcate negativ, cu posibile certuri in cuplu si in familie. Aceste aspecte negative sunt induse de catre impulsurile lui Mercur. Pentru nativii Gemeni singuri un aspect astral favorabil va fi in data de 18 mai cand va fi Luna noua. Profitati de aceasta zi pentru ca sunt mari sanse sa va intalniti sufletul pereche. Este posibil sa fie chiar cineva din trecutul vostru, cineva la care la un moment dat ati renuntat prea usor, fara a constientiza cat de important/a este pentru voi. O zi foarte incarcata astrologic va fi 29 mai cand Venus va fi in cuadrat cu Neptun aducand pe cerul dragostei, artificii.

 

Horoscop Gemeni mai 2015 - Cariera si bani

Primele zece zile ale lunii mai 2015 nu par prea promitatoare. Veti avea sentimentul ca da avant activitatilor de comert si va impulsiona sfera afacerilor. Va veti recupera energia, optimismul si cheful de munca. Rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara. Cei care au afaceri personale au acum o sansa reala de a obtine castiguri financiare la care nici nu se asteptau. Din pacate, spre finalul lunii, prezenta lui Jupiter va aduce iar probleme in plan profesional. Si sfera relatiilor personale, colegiale va fi afectata de aceasta conjunctura. Incercati sa va mentineti calmul si o relatie cat de cat buna cu colegii sau cu asociatii.

 

Horoscop Gemeni mai 2015 - Sanatate

Starea sanatatii va fi afectata de prezenta lui Mercur. Va veti simti destul de agitati, stresati si tracasati. Trebuie sa va gasiti undeva, in sanul familiei, in randul prietenilor sau apropiatilor, pe cineva care sa va sprijine in momentele mai dificile. Depinde doar de voi sa depasiti aceste obstacole temporare. Pe nativii Gemeni care au afectiuni cronice ii sfatuim sa fie foarte atenti in jurul datei de 4 mai, cand efectul Lunii pline poate sa le afecteze suferintele. Mijlocul lunii mai va fi mai echilibrat si mai linistit fara mari probleme. Finalul lunii va fi insa mai dificil ca urmare a stresului si dificultatilor de la locul de munca.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: