Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator aprilie 2015

Vineri, 20 Martie 2015 01:01

Horoscop Varsator aprilie 2015

 

Horoscop Varsator aprilie 2015Afla horoscop Varsator aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator aprilie 2015 - Dragoste

Aprilie 2015 pare sa fie o perioada favorabila iubirii si bunei intelegeri in viata de cuplu. Va aflati pe un trend ascendent, ceea ce favorizeaza evolutia in relatie. In sprijinul dvs. vine Jupiter, precum si Venus, ceea ce aduce pasiune si sentimente profunde. In aceasta perioada va fi greu sa refuzati ofertele, tentatiile fiind extrem de mari. E posibil sa apara o noua iubire in viata voastra. Fiti rabdatori si nu actionati impulsiv. Temperati-va si incercati sa evitati orice conflict sau confruntare mai ales cu familia. Pot sa apara mici neplaceri pe acest plan, precum si unele evenimente mai neplacute legate de locuinta ori cariera. Totul depinde de starea in care va aflati si maniera in care reactionati in diverse situatii.

 

Horoscop Varsator aprilie 2015 - Cariera si bani

In luna aprilie 2015 va manifestati deplin mai ales in activitatile colective, de grup. Gratie influentelor survenite de la planetele Jupiter, Saturn si Uranus in aceasta perioada sunt favorizate parteneriatele si activitatile de colaborare. In orice caz, reusiti sa va impuneti in fata celorlalti, insa nu poate fi vorba de ascensiune in cariera. Datorita prezentei planetei Marte accentul cade pe actiune si munca, nu pe recunostere si faima. Acestea survin mai tarziu. De asemenea, prezenta lui Marte aduce oarecare obiectii la anumiti asociati, iar comentariile pot sa fie destul de taioase. Financiar, lucrurile stau bine. Nu sunt probleme privind acest aspect, insa ar fi bine sa ii cheltuiti eficient.

 

Horoscop Varsator aprilie 2015 - Sanatate

Luna aprilie 2015 pare sa fie extrem de activa. Aveti mult de lucru, iar pauzele sunt destul de rare. Toate acestea se pot rasfrange asupra dvs. aducand neplaceri in privinta starii personale de sanatate, cu posibilitatea de a ajunge pana la suprasolicitare nervoasa si chiar stres. Prezenta planetelor Marte si Jupiter aduc, de asemenea, mici impedimente, deoarece cadeti prada tentatiilor de orice fel, ceea ce duce la excese si imprudente ce va pot afecta. Cel mai bine ar fi sa va temperati si sa va calmati adoptand un stil echilibrat de viata. In acest sens, ar fi bine sa va odihniti suficient, sa faceti miscare in aer liber, sa petreceti in familie alaturi de cei dragi, sa mancati cat mai sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: