Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec mai 2015

Joi, 02 Aprilie 2015 18:27

Horoscop Berbec mai 2015

 

Horoscop Berbec mai 2015Afla horoscop Berbec mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec mai 2015 - Dragoste

Veti avea o abordare destul de frontala a problemelor sentimentale in luna mai 2015. Berbecii este foarte posibil sa se confrunte si anumite situatii mai stresante. Influenta benefica a planetei Venus va fi blocata de prezenta Soarelui. Astfel, in prima decada a lunii veti fi mult mai radicali decat de obicei, veti fi mai iritati si oarecum mai conflictuali. Pe la mijlocul lunii Berbecii vor fi pusi in situatia de a lua o decizie cu impact pe termen lung. Trebuie sa decideti ce impuls veti urma, obiectivitatea creierului sau vocea inimii. Indiferent ce veti alege, mergeti inainte fara sa aveti regrete. Vorbim fie despre decizia de a casatori, de a divorta, de a da inca o sansa relatiei etc. Decizii radicale care va pot schimba cursul vietii pentru totdeauna. Partea a doua a lunii va fi una mult mai linistita, va recomandam sa fiti mult mai apropiati de partener, sa-l sprijiniti de fiecare data cand va avea nevoie.

 

Horoscop Berbec mai 2015 - Cariera si bani

La locul de munca lucrurile par sa fie destul de asezate, nu se prevad mari turbulente sau schimbari. Aveti o relatie de munca buna si armonioasa cu colegii. Va completati unul pe altul si astfel reusiti sa va faceti treaba. Chiar daca de-a lungul timpului ati mai avut animozitati cu unii dintre acestia sau aveti o impresie negativa despre unii, va recomandam sa depasiti momentul. Prezenta lui Marte va ajuta sa fiti foarte increzatori in capacitatile proprii si va ajutati sa fiti focusati pe indeplinirea sarcinilor. Daca aveti propria afacere, implicati-va cat mai mult si rezultatele pozitive vor aparea cat de curand. Astrele sunt de partea voastra. Aveti insa grija ce decizii luati spre sfarsitul lunii mai, cand influenta planetei Pluto va poate induce in eroare, luand astfel hotarari gresite bazate de iluzii. Analizati foarte atent toate oportunitatile si nu va lasati furati de himere. Banii pe care va puteti baza sunt banii pentru care munciti.

 

Horoscop Berbec mai 2015 - Sanatate

Starea voastra fizica si psihica va fi definita de influenta planetelor Saturn si Marte. Va exista o stare de oscilare intre momente bune si momente in care va veti simti mai obositi, mai tracasati si lipsiti de motivatie. In aceste situatii dificile o mana de ajutor va va intinde Marte care va va reenergiza. Fiti mai prudenti spre mijlocul lunii mai cand multi dintre nativii Berbec se pot confrunta cu probleme digestive. Aveti grija ce si cat mancati pentru a nu agrava aceste afectiuni.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: