Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta martie 2014

Luni, 24 Februarie 2014 14:26

Horoscop Balanta martie 2014

 

Horoscop Balanta martie 2014Afla horoscop Balanta martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta martie 2014 - Dragoste

Luna martie 2014 este o perioada semnificativa in plan relational deoarece Marte continua sa stea in casa relatiilor. Totusi, de acum incepe sa retrogradeze, ceea ce poate aduce unele modificari, tensiuni, indepartari, evenimente neasteptate, blocaje, etc. Daca sunteti la inceputul unei relatii, se pot ivi neintelegeri si neplaceri. Evitati sa luati decizii importante cu privire la viata de cuplu. Pentru moment, ar fi bine sa va bucurati de lucrurile existente si sa nu dati amploare incidentelor. Toate acestea sunt cauzate de miscarea retrograda nefireasca a lui Marte, ce poate tine pana prin 20 mai 2014.

 

Horoscop Balanta martie 2014 - Cariera si bani

Miscarea retrograda a lui Marte in Balanta poate sa aduca schimbari in ritmul de lucru si chiar pot sa va influenteze viata profesionala. Ceva parca se schimba, iar lucrurile nu sunt la fel. Veti resimti stari contradictorii, delasare, scaderea motivatiei sau cresterea ambitiei, precipitare, tendinte agresive. Mare atentie la modul cum va canalizati energia, cum va dozati curajul in activitatile intreprinse, cum va evaluati riscurile in actiunile la locul de munca. Nu incepeti proiecte noi, eventual reveniti asupra unora mai vechi, remediati unele disfunctii, reorganizati-va munca. Financiar, lucrurile stau destul de bine, dar grija mare in gestionarea banilor.

 

Horoscop Balanta martie 2014 - Sanatate

Se anunta o perioada fluctuanta datorita miscarii retrograde a lui Marte. Astfel, veti resimti fluctuatii de energie in activitate, ceea ce poate sa fie un factor de risc, creand neplaceri pentru sanatate. Fiti precauti si luati masuri corective in acest sens. Feriti-va de pericole, adoptati un stil de viata sanatos, o dieta echilibrata si diversificata, consumati vitamine ori suplimente nutritive, evitati excesele de orice fel, acordati timp odihnei, faceti miscare. In acest fel va veti tine pe linia de plutire.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: