Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac martie 2014

Sâmbătă, 22 Februarie 2014 16:56

Horoscop Rac martie 2014

 

Horoscop Rac martie 2014Afla horoscop Rac martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac martie 2014 - Dragoste

Dupa o sedere prelungita de 4 luni, Venus paraseste casa cuplului Racului pe 5 martie 2014. Speram ca ati invatat lectia si ca ati ramas cu ceva, manifestand toleranta, spirit maret, curaj in exprimarea sentimentelor, precum si bunavointa in a primi afectiune. Tine de cultura si capacitatea dvs. sa puteti, sa reusiti sa intelegeti, sa comunicati, sa relationati, sa stiti ce doriti dintr-o relatie si de la perechea dvs. De acum, lucrurile ar trebuie sa fie mai relaxate, doar daca nu cumva Venus a pregatit terenul pentru o noua dragoste.

 

Horoscop Rac martie 2014 - Cariera si bani

Tranzitul lui Venus prin Capricorn, timp de 4 luni, aduce schimbari si in planul relatiilor profesionale, nu doar sentimentale. Ne referim aici la colaborari, asocieri, contracte, s.a.m.d. Speram ca lucrurile vor fi benefice pe plan financiar, iar ajutor apare si din pozitionarea Soarelui. Va veti bucura de succes, doar ca trebuie sa fiti perseverenti in activitate, sa reveniti asupra unor actiuni derulate. Extrem de incurajatoare sunt deplasarile pentru studii, cultura si contracte la distanta.

 

Horoscop Rac martie 2014 - Sanatate

Luna martie 2014 pare sa fie buna din punct de vedere al starii dvs. de sanatate. Nu trebuie sa va faceti griji, caci totul decurge firesc. Va bucurati de un tonus bun, insa nu trebuie sa exagerati. Adoptati un stil de viata echilibrat, ce include cat mai multa miscare si deplasari in aer liber, odihna si timp pentru relaxare, precum si un regim alimentar, o dieta echilibrata si sanatoasa. Esential e sa fiti precauti la dieta adoptata deoarece, in aceasta perioada, sunteti predispusi spre ingrasare, iar acest lucru nu va face deloc bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: