Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta ianuarie 2016

Duminică, 13 Decembrie 2015 23:33

Horoscop Balanta ianuarie 2016

Horoscop Balanta ianuarie 2016Afla horoscop Balanta ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta ianuarie 2016 - Dragoste

In luna ianuarie 2016 lucrurile incep sa prinsa contur in plan relational caci beneficiati de prezenta favorabila a planetei Marte. Se intevede o interferenta in planurile relational-profesional, ceea ce are impact cu privire la proprietati si bunuri materiale. De asemenea, se intrevad calatorii in scop personal, satisfacandu-va anumite nevoi reale si sentimentale, ce duc spre armonie si fericire. Accentul cade in mod deosebit de comunicare, iubire si traire emotionala intensa. Daca va aflati intr-o relatie, cu siguranta lucrurile vor evolua favorabil si veti avea avea parte de un eventiment important in viata de cuplu. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea.

Horoscop Balanta ianuarie 2016 - Cariera si bani

In luna ianuarie 2016 se pare ca sunteti extrem de activi in plan profesional, iar beneficiile materiale nu intarzie sa apara, gratie prezentei favorabile a planetei Marte. Evident, munciti mult si nu ratati nicio ocazie de a fa face remarcati prin originalitate, creativitate, inteligenta si strategii inovative. Inca de la inceput va stabiliti obiective clare, iar pasii de urmat sunt fermi, stabiliti in urma unei analize profunde. Evident, aveti aproape oameni pe care va puteti baza, oameni de valoare, alaturi de care construiti o echipa puternica ce poate sa treaca peste orice impas. Tot ce trebuie sa faceti e sa stabiliti o strategie eficienta de lucru cu beneficii pentru toata lumea. Pentru reusita, trebuie sa fiti deschisi in comunicare, negociere, alianta, colaborare, s.a.m.d.

Horoscop Balanta ianuarie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna ianuarie 2016 nu trebuie sa scapati din vedere starea parsonala de sanatate. Va implicati mult in tot ceea ce intreprindeti, insa nu trebuie sa exagerati. E important sa aveti grija de dvs., sa nu depasiti limitele rezonabile existentiale. Orice excese si imprudente va influenteaza negativ, mai ales ca beneficiati de influente nefavorabile din partea planetelor Jupiter si Neptun. Asadar, fiti precauti si evitati stilul de viata dezordonat. Bine ar fi sa ganditi optimist si sa acordati timp pentru odihna, relaxare si miscare. Nu in ultimul rand, petreceti timpul alaturi de cei dragi si adoptati un regim alimentar sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: