Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Felicitari si mesaje de Sf Stefan

Sâmbătă, 26 Decembrie 2015 01:02

Felicitari si mesaje de Sf Stefan

In a treia zi de Craciun il sarbatorim pe Sfantul Stefan, primul martir ucis pentru ca a marturisit credinta lui Iisus Hristos. In aceasta zi puteti transmite gandurile voastre bune celor ce poarta acest nume sfant, Stefan, si derivate din acesta: Stefana, Stefania, Stefanel, Stefanut, Fanel, Fanica, Fane, Fanuca, Fana, s.a.m.d. Iata cateva idei pentru felicitari si mesaje de Sf. Stefan.


Purtand acest nume sfant, ocrotitorul tau - Sfantul Stefan - sa-ti lumineze pasii in viata si sa-ti daruiasca numai fericire si multe impliniri! La multi ani!

De Sf. Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special. La multi ani!


Sper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta! La multi ani de Sfantul Stefan!


Un gand bun si-o sarutare

Azi la ceas de-aniversare

Sfantul Stefan sa va ocroteasca

Visele sa va-mplineasca!

La multi ani!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani de Sf. Stefan!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani de Sf. Stefan!


Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La multi ani de Sfantul Stefan!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani Stefan, Stefana, Stefania, Stefanel, Stefanut, Fanel, Fanica, Fane, Fanuca, Fana!