Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Felicitari urari si mesaje de Anul Nou 2016

Miercuri, 30 Decembrie 2015 02:57

Felicitari, urari si mesaje de Anul Nou 2016

Anul Nou 2016 bate la usa si reprezinta cel mai bun prilej pentru a transmite colegilor, prietenilor si celor dragi dvs. felicitari, urari si mesaje. Iata cateva variante de felicitari, urari si mesaje de Anul Nou 2016.

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-revelion-anul-nou/noul-an-la-multi-ani.jpg

La cumpana dintre ani, sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa iti deschida poarta spre un An Nou 2016 plin de bucurii si impliniri.

 

La multi ani si fericire,
Casa plina de iubire,
Punga plina de multi bani,
Sa traiesti la multi ani 2016!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-animate-pentru-revelion-si-anul-nou/felicitari-animate-anul-nou.gif

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani 2016!

Va doresc de 2016 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou 2016 fericit! La multi ani!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/anul-nou-revelion/an-nou-cu-fericire.jpg

Noul an sa va aduca munti de sanatate, mese imbelsugate, ploi de fericire, furtuni de iubire, noroc cu carul, prieteni cu duiumul si bani s-aveti intotdeauna. La multi ani 2016!

Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. La multi ani 2016!

http://www.interferente.ro/images/stories/iarna/felicitari-animate-pentru-revelion-si-anul-nou/felicitari-animate-de-anul-nou.gif

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani 2016!

Pentru vremurile bune, recunostinta,

Pentru cele rele, multa speranta,

Pentru fiecare zi, o dorinta

Si mereu, mereu, fericire.

Un an nou fericit!

La multi ani 2016!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/anul-nou-revelion/la-multi-ani-felicitare.jpg

Facandu-ti urarile e ca si cum as vrea sa fiu o specie de spiridus bun si simpatic ce are puterea de a realiza fiecare dorinta a ta, cuvintele magice sunt aceleasi. La multi ani si un An Nou Fericit 2016!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: