Interferente.ro Sanatate Terapii alternative Argila tibetana beneficii si virtuti

Marţi, 31 Martie 2015 01:17

Argila tibetana - beneficii si virtuti

Argila tibetana beneficii si virtutiArgila tibetana pare sa fie darul tamaduitor al naturii. Cunoscuta si folosita in scop terapeutic inca din cele mai vechi timpuri, argila continua sa tamaduiasca boli dintre cele mai grave. “Cum este posibil ca un bulgre de pamant sa fie mai bun decat medicamentele sofisticate?”, “Care este secretul vindecarii atator boli?” sunt intrebari firesti, pe care si le pune fiecare, la care dorim sa aducem raspunsuri.

In cazul argilei tibetane, cert este faptul ca atat compozitia chimica, cat si provenineta ei – Podisul Tibet, un loc mai apropiat de Dumnezeu si aparat de rugaciunile calugarilor shaolini – ii dau puteri nemarginite in lupta cu relele pamantului.

Argila tibetana este un supliment nutritiv cu totul special. Se remarca bogatia de minerale naturale (fier, calciu, magneziu, potasiu, siliciu, aluminiu, sodiu etc.). Avand la baza asemenea ingrediente, beneficiile si virtutile argilei sunt numeroase:

·         are o remarcabila putere de absorbtie;

·         are proprietati antioxidante;

·         potenteaza fortele de aparare ale organismului;

·         are proprietati cicatrizante de exceptie;

·         reincarca celulele organismului cu energia vitala, revigorandu-le;

·         este antiseptica;

·         este antitoxica;

·         are proprietati bactericide.

Pe baza rezultatelor clinice ale celor care au urmat cura cu argila tibetana, specialistii au constatat ca acest tip de argila este un adjuvant terapeutic cu rezultate remarcabile in foarte multe boli. Amintim cateva dintre acestea:

·         Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe – ulcer, gastrita, colita, enterocolita, retocolita, hemoroizi, constipatie (daca nu exista modificari anatomice ale colonului), pancreatite cronice, hepatice cronice, colecistite cara calculi, diaree, dizenterie;

·         Afectiuni renale – infectii urinare rebele, calculi renali, nisip/mal renal, insuficinete renale;

·         Tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse – diabet zaharat tip II, hiper- si hipo-tiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari (tumori benigne), spasmofilie;

·         Tulburari ale aparatului cardio-vascular – hipertensiune arteriala de origine renala, ameliorarea circulatiei arteriale si venoase, hipotensiune;

·         Afectiuni ale aparatului uro-genital – tulburari de menopauza, dereglari ale ciclului menstrual, fibromatoza uterina in faza incipienta, afectiuni ale prostatei.

Rezultate bune se obtin si in dureri reumatice, migrene, plagi, ulcere varicoase, bronsite, anemii, stres, acnee.

Argila poate fi tratamentul naturist care vindeca mirculos diverse afectiuni ale organismului, fara efecte secundare.