Interferente.ro Sanatate Tratamente Tratament pe baza de aloe vera

Duminică, 11 Noiembrie 2012 03:40

Tratament pe baza de aloe vera

Pentru tratarea bolilor pulmonare, a TBC-ului, ulcerului stomacal si pentru alte organe afectate prin procese inflamatorii ulceroase, rezultate foarte bune a dat urmatoarea medicatie:

Ingrediente:

·        1.500 gr de planta de aloe vera in varsta de 3 la 5 ani, data prin masina de tocat (foarte important, plantele nu trebuie udate cu 5 zile inainte de tocare);

·        3.500 ml vin rosu dulce, cu o concentratie de alcool de 18-20º.

Toate ingredientele de mai sus se pun intr-un vas de sticla de culoare inchisa, se amesteca complet si se lasa intr-un loc intunecos si rece timp de 5 zile inainte de folosire. Vasul trebuie sa fie bine inchis.

Mod de utilizare:

·        In primele 5-7 zile se ia cate o lingurita de trei ori pe zi cu 2 ore inainte de mese.

·        In zilele urmatoare doza este de 2 lingurite luate de 2 ori pe zi cu o ora inaintea mesei.

Perioada minima a curei de tratament cu aceasta medicatie este de 2 saptamani. Perioada optima este insa de o luna si jumatate.

Aceasta medicatie este considerata a fi atat curativa cat si profilactica. Actiunea ei este adesea foarte rapida. Angina, gripa, de exemplu, sunt de obicei vindecate in una sau doua zile, chiar cazurile cronice. Ea este importanta pentru tratamentul multor afectiuni printre care se numara: artrita, astm, scleroza, tensiune crescuta, tromboflebita, sciatica, septicemie, guta, paralizie, reumatism, tulburari cardiace, afectiuni ale rinichilor, ale organelor genitale, ale plamanilor.