Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 12:57

Mesaje de Florii

 

Sarbatoarea de Florii sa aduca in casele voastre frumusetea si parfumul florilor. Nu uitati nici de cei dragi voua care in Duminica Floriilor isi sarbatoresc onomastica. Un mesaj special de Florii le poate aduce zambetul pe bune. Va oferim o colectie de mesaje de Florii care va pot inspira.

 

De Florii il intampinam pe Iisus Hristos in calea noastra cu flori si ganduri bune. Fie ca Sarbatoarea de Florii sa va aduca pacea in case si frumusetea florilor in suflet. La multi ani!

 

Mandra esti ca si o floare, sarbatoare minunata, de Florii primim cu flori pe fiul lui Dumnezeu. Fie ca in orice clipa El sa va calauzeaza si sa faca orice zi ca o floare de frumoasa. La multi ani de Florii!

 

Aceasta e ziua de Florii in toata splendoarea ei. Acesta e si ziua numelui tau asa ca bucura-te de ea pentru ca o meriti. Sa ai parte de cea mai fericita zi. La multi ani!

 

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, in parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de Florii! 

 

Cine poate spune ca nu am cea mai frumoasa floare langa mine? Chiar si florile palesc in fata frumusetii sufletului tau! Sa fii sanatoasa si fericita! 

 

Draga Violeta, esti mica si gingasa, inocenta si frumoasa. De Florii sa ai parte doar de bucurii. La multi ani!

 

Esti asemeni Narcisei, care este simbolul prieteniei, al bucuriei, al sinceritatii, al discretiei si al modestiei. La multi ani!

 

Esti asemenilor florilor de la care ai primit numele, gingasa, cu un parfum imbietor, pura si sincera. La multi ani Lacrimioara!

 

Esti o persoana minunata si vesela. Fata ta zambitoare si inima calda imi lumineaza ziua. Sper ca de Florii sa ai parte de o zi cum esti tu… minunata!

 

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de Florii!

 

Florii alese si zile senine, Saptamana Patimilor sa te tina in leagan de flori si in lumina cea curata a lui Dumnezeu.

 

Iti multumesc de ziua ta pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La Multi Ani!

 

Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU! La Multi Ani!

 

Lacrimioara, sufletul tau e pur si e comparabil doar cu frumusetea ta! O zi superba! La Multi Ani!

 

O declaratie de dragoste, un gand sincer, o scrisoare de iubire parfumata, plina de culoare si prospetime. La Multi Ani de Florii!

 

Sa infloresti sufleteste asa ca Primavara! Si peste toate acestea sa miroasi a Primavara! La Multi Ani frumoasa floare!

 

Sunt atat de multe lucrurile pentru care trebuie sa-ti multumesc. Multumesc pentru fiecare gand bun, multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucruri marunte care aduc bucurii mari, pentru sufletul tau bogat, pentru ca a dat culoare vietii mele. La Multi Ani!

 

Vei primi flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La Multi Ani!

 

Viata mea e plina de iubire si daruire sufleteasca de cand te am langa mine! La Multi Ani de Florii!

 

Citeste si: http://www.interferente.ro/mesaje-sms-urari-si-felicitari-de-florii.html.