Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur decembrie 2017

Vineri, 03 Noiembrie 2017 17:16

Horoscop Taur decembrie 2017

Horoscop Taur decembrie 2017Afla horoscop Taur decembrie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2017 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur decembrie 2017 - Dragoste

Se anunta o luna decembrie 2017 destul de incitanta si controversata in plan sentimental datorita influentelor survenite din partea planetelor Marte si Jupiter. Aveti mari asteptari, iar reactiile dvs. adesea sunt intense si exagerate. Incercati sa va stapaniti pornirile si nu luati decizii pripite, in graba, sub implusul momentului. De asemenea, incercati sa nu va impuneti in fata celor dragi si temperati-va starile de gelozie. Nu uitati ca acestia va sustin neconditionat, dar nu fiti posesivi si vulcanici. Au si ei limitele lor de acceptare! Cu calm si exprimare modesta a sentimentelor veti reusi sa va bucurati de armonie si fericire.

Horoscop Taur decembrie 2017 - Cariera si bani

In luna decembrie 2017 munciti destul de mult, ceea ce aduce o anumita stare de stres si neliniste interioara. Sunt favorizate colaborarile la distanta si munca de echipa, insa pentru reusita trebuie sa actionati eficient si cu maxima diplomatie. Actionati cu prudenta, in baza unei strategii optime, lucrati in echipa, trasand sarcinile de lucru intr-un mod cat mai clar. Tineti cont de atuurile fiecarei persoane din echipa. In acest fel veti obtine performanta si reusita in atingerea obiectivelor propuse. Financiar, va bucurati de castiguri frumoase. Mai mult de atat, veti avea parte de castiguri suplimentare, obtinute prin diverse cai (sponsorizari, premii, mosteniri, cadouri, etc.).

Horoscop Taur decembrie 2017 - Sanatate

In luna decembrie 2017 nu sunteti in elementul dvs. forte, insa nu trebuie sa va panicati. Incercati sa aveti mai multa atentie asupra starii personale de sanatate, evitati excesele de orice fel, temperati-va pornirile, evitati situatiile stresante si recurgeti la o alimentatie cat mai sanatoasa si echilibrata. Aveti nevoie, in aceasta perioada, de liniste si relaxare. Asadar, fiti cat mai deschisi in comunicare, exteriorizati-va trairile si discutati cu cei dragi. Nu uitati ca nu puteti obtine binele cu posesivitate si impunere. Pentru a va bucura de sarbatori in armonie si dragoste, trebuie sa abordati lucrurile cu calm, iubire, bun simt si zambet pe buze.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: