Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu octombrie 2015

Marţi, 08 Septembrie 2015 16:41

Horoscop Leu octombrie 2015

Horoscop Leu octombrie 2015Afla horoscop Leu octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu octombrie 2015 - Dragoste

In luna octombrie 2015 accentul cade, in plan relational, pe senzualitate, emotie si romantism pentru nativii Leu. Daca relatia nu mizeaza pe pasiune si intensitatea sentimentelor, orice actiune intreprinsa in acest sens e de prisos. Orice relatie, in aceasta conjunctura, devine lipsita de interes si pare de fatada, caci nu dispune de scanteia si intensitatea emotionala a vietii de cuplu. Venus, planeta iubirii, in aceasta luna se afla in ciclu retorgrad, ceea ce include alternative, precum si schimbari de idei si planuri. Lucrurile incep sa se limpezeasca in viata relationala, incep sa prinda contur mai ales emotiile relationale, existand beneficii mai ales in plan material.

Horoscop Leu octombrie 2015 - Cariera si bani

Octombrie 2015 pare sa fie o luna relevanta pentru cariera profesionala si partea financiara a nativilor Leu. Pe de o parte, planeta Venus (stapana casei carierei) isi incheie ciclul retrograd prin casa banilor Leului, iar pe de alta parte conjunctia Marte-Jupiter anunta o luna intensa in plan financiar. Asadar, aveti sanse mari de reusita, reusind sa gasiti solutiile de relansare a carierei in zone ce va pot aduce profit si beneficii financiare. De asemenea, succesul va surade, prin adoptarea masurilor clare ce includ afacerile, tranzactiile si veniturile financiare prospere. Totusi, fiti precauti si actionati favorabil, astfel incat sa evitati riscurile, confuziile, inselatoriile si pierderile financiare.

Horoscop Leu octombrie 2015 - Sanatate

Nu sunteti in forma maxima in luna octombrie 2015 in privinta starii de sanatate, insa nu trebuie sa va panicati. Exista solutii de rezolvare si sansa. Negativismul si problemele survin gratie pozitiei slabite si nefavorabile a Soarelui, stapanul Leului, precum si implicarii sale intr-o eclipsa. Cel mai bine ar fi sa adoptati o pozitie de cumpatare, liniste si precautie. E necesar sa evitati suprasolicitarile de orice fel, acordati timp pentru odihna si relaxare, miscare si viata de familie. De asemenea, e necesar sa evitati imprudentele si excesele de orice fel, mai ales ca stapanul casei bolilor Leului formeaza un careu in conjunctie cu Marte-Jupiter.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: