Interferente.ro Lifestyle Retete Preparate cu branza de vaci

Duminică, 03 Noiembrie 2013 18:24

Preparate cu branza de vaci

 

Va prezentam cateva retete de preparate alimentare cu branza de vaca.

 

 

Pasta de branza de vaci cu ceapa

Ingrediente

·        250 g branza de vaca

·        25 g unt

·        1 galbenus

·        100 g ceapa

·        sare

Mod de preparare

Se omogenizeaza bine intr-un castron branza de vaca cu untul, galbenusul de oua, ceapa rasa, pana se obtine o pasta.

 

Pasta de branza de vaci cu ceapa si boia

Ingrediente

·        250 g branza de vaca

·        50 g unt

·        100 g smantana

·        100 g ceapa verde

·        boia dulce

·        sare

Mod de preparare

Se omogenizeaza bine intr-un castron branza de vaca cu untul, smantana si ceapa verde tocata marunt, pana se obtine o pasta. Se adauga putina boia si sare dupa gust.

 

Pasta portugheza cu branza de vaci

Ingrediente

·        250 g branza de vaca

·        50 g smantana

·        3 bucati hering file

·        mustar

·        boia

·        chimen

Mod de preparare

Branza de vaca se freaca bine cu zaharul si se incalzeste pe foc, fara sa dea in clocot, batand continuu. Se ia de pe foc si in pasta fierbinte se adauga untul, se inglobeaza smantana si zaharul vanilat. Crema se repartizeaza in compartiere si se pastreaza la rece.

 

Budinca cu branza de vaci

Ingrediente

·        750 g branza de vaca

·        100 g unt

·        2 linguri smantana

·        1 lingura faina

·        3 linguri zahar

·        100 g stafide

·        4 oua

·        coaja rasa de la o lamaie

·        un praf sare

·        unt si pesmet pentru forma

·        sos de vanilie

Mod de preparare

Branza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smantana, sarea, untul incalzit si coaja de lamaie. Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cate unul si spuma de albusuri. Se aseaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste. Se serveste cu sos de vanilie.


Newer news items:
Older news items: