Interferente.ro Lifestyle Frumusete Tendinte machiaj nuante ruj 2011

Vineri, 06 Mai 2011 16:59

Tendinte machiaj - nuante ruj 2011

 

 

"O femeie care nu poarta ruj se simte dezbracata în public. Excepţie, cazul in care ea lucreaza la o ferma" Max Factor

 

 

 

 

 

Culoarea rujului poate schimba radical lookul dumneavoastra, asa incat puteti alege dintre ele mai hot nuante de ruj pentru anul 2011, cea care vi se potriveste cel mai bine.

 

Rosu

Din anumite motive, rujul rosu va fi intotdeauna o tendinta actuala. Avand in vedere ca, producatorii creaza mereu noi versiuni de culoare rosie, este usor ca rosul sa fie mereu in trend. Nu conteaza daca tonul tenul dumnevoastra este deschis, mediu sau maroniu, exista intotdeauna o nuanta de ruj rosu care sa vi se potriveasca perfect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honeysuckle

Aceasta nuanta este culoarea anului 2011 asa incat ea este foarte actuala si in ceea ce priveste tendintele in machiaj. Un astfel de ruj arata exceptional si va va face sa va simtiti feminine si frumoase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portocaliu electrizant

A fost marea revelatie in materie de machiaj prezentata la New York Fashion Week 2011. Designerii au asociat aceasta culoare a rujului cu aproape toate tipurile de articole vestimentare, de la imprimeuri floarale, la alb-negru sau la tonuri nude. Ceea cu transmite aceasta nuanta este bucurie, prospetime si flirt asa incat nu ezitati sa experimentati acest ruj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fuchsia

Daca vreti sa aratati fabulos si sa fiti in centrul atentiei, atunci cu siguranta in anul 2011, aceasta nuanta este printre cele mai fierbinti. Un roz-mov vibrant care a fost folosit si de catre Sonia Rykiel, Diane von Furstenberg, Mark Jacobs şi Jil Sander.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roz pal

Este recomandat in special persoanelor cu ten deschis spre mediu conferind o nota tinereasca, fresh si un plus de feminitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonuri nude

Aceste tonuri va confera un look natural si proaspat si arata foarte senzual. Puteti sa va conturati ochii in tonuri fumurii si contur negru pentru a capata o privire sexy sau dimpotriva sa nu va accentuati deloc ochii pentru a avea o figura cat mai angelica si tinereasca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burgundi

Intunecat si sufocant, aceasta nuanta va da un aspect elegant si sexy. Aceasta culoare poate fi putin intimidanta asa incat daca va hotarati sa o purtati trebuie sa fiti foarte sigura pe dumnevoastra si sa aveti mare incredere in voi. Nu aplicati un astfel de ruj puternic, visiniu pe buzele uscate pentru ca va arata inestetic, aveti grija ca buzele sa fie bine hidratate si exfoliate inainte de a aplica aceasta nuanta profunda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Purple - mov

Aceasta culoare arata incredibil de sofisticat si puteti face senzatie cu un astfel de machiaj. Alegeti nuanta potrivita tenului dumnevoastra si veti atrage cu siguranta privirile tuturor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: