Interferente.ro Lifestyle Psihoteste Psihotest Poti cuceri un barbat prin arta conversatiei

Joi, 26 Septembrie 2013 13:22

Psihotest - Poti cuceri un barbat prin arta conversatiei?

 

Una dintre cele mai de pret arme pe care femeia le poate folosi pentru a cuceri un barbat este vocea. Numai ca o voce melodioasa isi pierde farmecul atunci cand posesoarea se balbaie, se poticneste sau spune lucruri stupide. Vorba dulce, care mult aduce, este un dar cu care sunt inzestrate numai unele dintre femei. Tu te numeri printre ele? Tu poti cuceri un barbat prin arta conversatiei?

 

 

1. Te afli la o petrecere si vine momentul cand toata lumea spune bancuri. Tu reusesti sa starnesti hohotele de ras ale tuturor?

a. Fara nicio indoiala (3 p)

b. Nu ma pot lauda (2 p)

c. Din pacate, nu (1 p)

 

2. Un coleg de serviciu sta de vorba cu tine si isi insoteste spusele cu miscari ale mainilor. Poti sa citesti in gesturile lui daca este vulnerabil?

a. Cu siguranta (3 p)

b. Probabil (2 p)

c. Nu cred (1 p)

 

3. Esti in fata unor persoane straine, carora trebuie sa le vorbesti. Iti incepi frazele cu ticuri verbale de genul “deci”, “si” etc.?

a. Da, nu ma pot controla (1 p)

b. Destul de rar (2 p)

c. Nicidecum (3 p)

 

4. Te afli in prezenta unui barbat deosebit de chipes, pe care doresti sa il cuceresti. Esti in stare sa pronunti fiecare fraza cu o voce senzuala, feminina?

a. Fara indoiala (3 p)

b. Depinde de fraza (2 p)

c. Nu cred (1 p)

 

5. Intr-o discutie, doresti sa amani raspunsul la o intrebare. Ce cuvinte vei folosi?

a. Ar fi mai bine sa … (3 p)

b. Poate … (2 p)

c. Nu stiu (1 p)

 

6. Vorbesti la telefon cu un barbat a carui voce nu prea debordeaza de entuziasm. Iti dai seama, fara sa il intrebi, daca interlocutorul tau este prost dispus sau doar plictisit?

a. Uneori (2 p)

b. Intotdeauna (3 p)

c. Mai degraba, nu (1 p)

 

7. Ajuti un copil de 7 ani sa isi faca temele, dar una dintre teme este prea grea pentru varsta lui. Reusesti sa il faci sa inteleaga?

a. Desigur (3 p)

b. Depinde de problema (2 p)

c. Nu, pentru ca ma enervez (1 p)

 

8. Intr-o discutie amuzanta, ti se pune o intrebare indiscreta. Eziti sa raspunzi?

a. Deloc (3 p)

b. Depinde de intrebare si de starea de moment (2 p)

c. Da (1 p)

 

9. In joaca, incerci sa pronunti cuvantul “Nu” in mai multe feluri. Reusesti sa spui “Nu” de cinci ori, semnificand lucruri total diferite?

a. Desigur (3 p)

b. Numai daca sunt in forma buna (2 p)

c. Nu chiar de cinci ori! (1 p)

 

10. Obisnuiesti sa pui intrebari directe barbatilor carora te adresezi?

a. Nu prea (1 p)

b. Uneori da (2 p)

c. Intotdeauna (3 p)

 

INTERPRETARE

 

10-16 puncte: Arta conversatiei nu reprezinta atuul tau. De multe ori reusesti sa fii stangace in fata barbatilor, faci gafe si pierzi “puncte” din aceasta cauza. Incerca sa cauti cat mai multe ocazii de a discuta cu persoanele masculine, pentru a nu fi anosta. Nu ti-ar strica daca, din cand in cand, chiar i-ai provoca pe barbatii cunoscuti sa te contrazica in discutii.

 

17-23 puncte: Chiar daca nu-ti este straina puterea cuvintelor, mai reusesti insa sa dai uneori cu oistea in gard. Atunci cand vei dori sa dai gata un tip, nu te baza doar pe abilitatile tale verbale, ci completeaza-ti arsenalul si cu celelalte arme ale feminitatii: privirea, gesturile, zambetul, artificiile vestimentare.

 

24-30 puncte: Esti o adevarata magiciana a vorbelor si poti invarti lumea pe degete numai folosind cuvinte mestesugit combnate. Jongleriile tale verbale te avantajeaza de multe ori fata de alte semene de-ale tale. Totul este sa nu te emotionezi, ca sa te exprimi cat mai liber si in felul tau caracteristic.


Newer news items:
Older news items: