Interferente.ro Parinti si copii Planse de colorat Ornamente si simboluri de Craciun de colorat pentru copii

Duminică, 22 Decembrie 2013 14:31

Ornamente si simboluri de Craciun de colorat pentru copii

 

An de an, pe 25 decembrie, sarbatorim Craciunul, respectiv nasterea Domnului Iisus Hristos. Asa cum am vazut intr-un alt articol, de Craciun exista numeroase traditii si obiceiuri in jurul lumii care difera de la zona la zona. Cu toate acestea, semnificatiile Craciunului sunt aceleasi, iar simbolurile coincid, fiind regasite in diferite decoratiuni si ornamente de iarna.

 

 

Haideti sa ne bucuram de magia sarbatorilor de iarna si va invitam sa dati culoare unora din aceste simboluri de Craciun. Iata colectia noastra de planse de colorat cu simboluri de Craciun.

 

Ne referim la urmatoarele simboluri ale Craciunului: pomul sau bradul de Craciun, panglicile si luminitele din bradul de Craciun, bastonul si bastonasul acadea, cadourile si darurile de Craciun, ciorapeii sau sosetele de Craciun, felicitarile si cartile postale de Craciun, colindele, lumanarile, clopoteii, mosul de Craciun, cununa si coronitele de Craciun, scena nasterii Mantuitorului Iisus Hristos, pruncul Iisus Hristos, Fecioara Maria, Iosif, ingerii, ieslea, cei trei magi, pastorii, steaua, cozonacul, mancarurile speciale, culorile alb si rosu, vascul, floarea Craciunului sau floarea Poinsettia, crinul, etc.

 

Te-ar putea interesa, in mod special:

Scena nasterii lui Iisus Hristos

Felicitari si scrisori pentru Mos Craciun

Mos Craciun

Bradul de Craciun

Ingerasi de Craciun