Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari de Anul Nou 2013

Duminică, 30 Decembrie 2012 04:00

Mesaje, sms, urari si felicitari de Anul Nou 2013

 

Va prezentam o colectie de mesaje, sms-uri, urari si felicitari de Anul Nou 2013, de Revelion 2013. Surprinde-i pe cei dragi intr-un mod cat mai placut! Transmite-le un mesaj de Anul Nou! An Nou Fericit si La Multi Ani!

 

Descoperiti, invatati cu adevarat sa credeti in frumos si sa traiti sentimentul de iubire alaturi de cei dragi! La multi ani!

 

Va doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima. La multi ani!

 

Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. Puteti inchide apoi usa in urma voastra astfel incat grijile si supararile sa nu va poate urma. La multi ani!

 

Deschide geamul ia un fulg de nea si pune-ti o dorinta. Poate cineva de acolo de sus iti va auzi dorinta si ti-o va indeplini. La multi ani!

 

Sa ninga cu dragoste, sa ninga cu fericire, sa ninga cu iubire si pace, sa ninga tot anul cu armonie, sa va umple sufletul de dragoste si bucurie. La multi ani!

 

Oricate felicitari as trimite, nicio felicitare din lume nu va putea exprima iubirea ce v-o port. Sper din tot sufletul sa ai un An Nou minunat si plin de bucurii! La multi ani!

 

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Anul nou este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea celor dragi in suflet, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa aveti un an nou asa cum vi-l doriti!

 

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. La Multi Ani!

 

Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La Multi Ani!

 

Va doresc sa traiti un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare si fulgi arginti. La multi ani!

 

Ascultati vocea sufletului, alungati frigul din el si bucurati-va de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

 

Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabdarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!

 

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

 

Momentele speciale ale sfarsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un mertan. La multi ani!

Te-ar putea interesa mesaje amuzante si haioase de Anul Nou.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: