Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari cu Mos Craciun

Duminică, 23 Decembrie 2012 04:00

Mesaje, sms, urari si felicitari cu Mos Craciun

Vezi mesaje, SMS-uri, urari si felicitari de Craciun.

Mos Craciun cu sacu-n spate sa v-aduca sanatate, bucurie, veselie, casa plina sa va fie de caldura, de noroc cu toti cei dragi la un loc! Craciun Fericit!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului. Langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun fericit!

Mos Craciun cu barba alba, scoate usor din desaga darurile cerului, bunatate omului, sanatate, mult noroc, bani si multa fericire, la multi ani si numai bine.

Mos Craciun sa va aduca tolba plina de sanatate, prosperitate, iubire si fericire, sa v-ajunga pana la anul, cand Mosul iarasi va sosi cu tolba plina. Craciun Fericit!

Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar Mos Craciun sa aduca doar pentru voi un sac plin.

Mos Craciun cu sacu-n spate sa v-aduca sanatate, bucurie, veselie, casa plina sa va fie de caldura, de noroc cu toti cei dragi la un loc! Craciun Fericit!

Mos Craciun cu suflet bun, sa va-aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie, haide, gata cu VISAtul, s-a mai ars si cozonacul!

Mos Craciun la voi sa zboare, cu daruri la fiecare, sa va bucurati in casa, sa aveti belsug pe masa, Craciunul sarbatorit, sa va fie implinit, sa va dea Mosul de toate, fericire, sanatate, implinire, si bucate: pentru anul urmator, si al vietii ... viitor.

E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercand sa-l vezi pe Mos Craciun. Craciun fericit!

Mos Craciun sa iti aduca tolba plina cu iubire, sa-ti ajunga pan' la anul, cand Mosul revine iara'.

Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina, sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa te umple de noroc!


Newer news items:
Older news items: