Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje SMS si urari de Craciun amuzante

Duminică, 23 Decembrie 2012 04:00

Mesaje, SMS-uri si urari de Craciun amuzante

Vezi mesaje, SMS-uri si urari de Craciun amuzante.

Sarbatori Fericite si un Craciun plin de zapada fina sa ai un an mai bun si la anu’ sa-ti iei masina.

Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume … Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate. Craciun fericit!

Ca urmare a eforturilor organizatiilor pentru protectia animalelor, renii de la sania lui Mos Craciun au fost reintegrati in habitatul lor natural. In consecinta, anul asta Mosul nu poate veni cu cadouri! Cu toate astea eu va doresc totusi un Craciun fericit!

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Brad inalt sa ai in casa, cozonac proaspat pe masa, sa auzi colinde-afara si sa ninga ... pan' la vara! Craciun Fericit!

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos Craciun gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

In deplin consens cu incalzirea globala iti urez un calduros Craciun fericit!

De Craciun esti invitatul meu: ne batem cu bulgari, facem un om de zapada ca sa iti treaca supararea ... vei pierde, cu siguranta. Ne punem dorinte in timp ce ne uitam spre cer si fulgi de nea ni se topesc usor pe fata. Craciun fericit!

Sa ai un Craciun minunat pe care sa-l traiesti ca-n povesti si sper sa primesti macar 100% din cadourile pe care le doresti.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara … prin zapada Mosul zboara? … Ni se trage de la vin …

Iti doresc sarbatori fericite alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi … si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori.

Azi mosul a plecat in cea mai mare calatorie din an si mi-a promis ca va veni si la tine sa te bucure, asa ca sper sa vina cat mai repede si sa te inveseleasca asa cum nu a mai facut-o niciodata!

Sa ai parte numai de sanatate, liniste si sa-ti intre Mos Craciun pe usa - sau pe horn - cu surprize placute!


Newer news items:
Older news items: