Joi, 07 Martie 2013 13:59

Mesaje de 8 Martie

 

8 Martie este ziua cand, de la o margine la alta a lumii se sarbatoreste FEMEIA – simbolul vietii, al iubirii, puritatii si frumusetii spirituale, al gingasiei, al jertfei si daruirii de sine. O felicitare, o scrisoare, un mesaj, un sms, o urare pot aduce bucurie in suflet si zambetul pe chipul femeilor din viata noastra: mama, bunica, iubita, sotia, prietena sau amica noastra. Puteti de asemenea posta un mesaj de 8 Martie ca status pe retelele de socializare: messenger, facebook, google+, twitter, digg, myspace. Ca sursa de inspiratie va oferim o colectie de mesaje special create pentru ziua de 8 Martie - Ziua femeilor.

 

 “La multi ani” de ziua femeii inseamna mai mult decat flori si cadouri. Inseamna sa spui “multumesc”, inseamna sa spui “te iubesc”.

 

Azi e ziua ta, e primavara pe care ti-o darui in gand si-n suflet. Pentru ca astazi si-ntotdeauna numele tau, Femeie, inseamna iubire si eternitate! La multi ani de 8 Martie!

 

Cu prilejul frumoasei zile de 8 Martie, ziua in care sarbatorim fiintele inzestrate cu gingasie si delicatete, iti doresc zile insorite cu bucurii, noroc si fericire. La multi ani!

 

Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire. 8 Martie fericit!

 

De 8 Martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! La multi ani!

 

De 8 Martie, gandul meu se indreapta spre tine cu multa dragoste!

 

De 8 Martie, ganduri curate impletite cu iubire, alaturi de un sincer La multi ani!

 

Dintre toate bucuriile vietii, cele mari si cele mici, dragostea si tandretea unei femei nu se compara cu nimic. La multi ani de 8 Martie!

 

Dumnezeu a creat barbatul intai. Apoi a vrut sa creeze ceva mai bun, asa ca a creat femeia. La multi ani de ziua femeii!

 

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

 

Ghiocei sa va rasara in suflet si sa va umple inima de bucurie si fericire! O primavara superba va doresc! 8 Martie fericit!

 

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina; i-am cerut un copac si mi-a dat o padure; i-am cerut un rau si mi-a dat un ocean; i-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine!

 

La multi ani de ziua femeii! Sa ai o zi la fel de frumoasa precum esti tu!

 

La multi ani si va doresc sa aveti in suflet minunatele culori ale primaverii de care sa va bucurati!

 

M-ai vazut razand, m-ai vazut plangand si ai fost intotdeauna langa mine. Iti multumesc, iubita mea! La multi ani de 8 Martie!

 

Natura a impletit din flori si din raze de soare o noua primavara. Va dorim bucurie in suflet si in gand. O primavara senina! La multi ani de 8 Martie!

 

Nu exista nicio catifea mai fina decat atingerea ta, niciun trandafir mai frumos decat zambetul tau, nicio zi mai senina decat zambetul tau. La multi ani de 8 Martie!

 

Nu iubi primavara, ci infatisarea unei anumite flori in care primavara s-a inchis; nu iubi dragostea, ci pe cel in care dragostea se intruchipeaza. 

 

Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara, si in a lui privire, va aduce mult noroc si fericire. La multi ani si o primavara senina!

 

Pentru ca bucuria noastra sunteti dumnevoastra, va doresc sa fiti inconjurate doar de dragoste si bucurii. La multi ani de 8 Martie!

 

Sa vi se piarda fericirea in infinitul sufletului! O primavara frumoasa tuturor. Un 8 Martie felicit, dragi doamne si domnisoare!

 

Simt primavara invadandu-mi simturile si ca de obicei gandurile mele se indreapta catre tine. Ma gandeam ca nu ti-am spus demult "Te iubesc !"... Dar odata cu primavara atat de insorita si atat de plina de viata am gasit si modul perfect in care sa-ti spun un surprinzator "Te iubesc!".  La multi ani de 8 Martie!

 

Timpul zboara in graba. Uitam sa ne oprim si sa le spunem persoanelor pe care le iubim cat de mult inseamna pentru noi. Astazi vreau sa iti multumesc pentru toate momentele in care ai fost alaturi de mine si pentru ca esti o femeie extraordinara. La multi ani de 8 Martie!

 

Tu esti primavara mea, pentru ca ai adus soarele cu lumina zambetului tau! O primavara plina de bucurii!

 

Un an fara primavara e ca o viata fara dragoste. Va doresc multa dragoste si primaveri superbe! La multi ani de 8 Martie!

 

Va dorim o primavara frumoasa in suflet si in gand! Sa aveti parte de tot ce va doriti. La multi ani de 8 Martie!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: