Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori La multi ani de Ziua Copilului mesaje si felicitari

Duminică, 31 Mai 2015 09:58

La multi ani de Ziua Copilului - mesaje si felicitari

Se apropie 1 iunie Ziua Copilului. Toti am fost copii, asa ca nu exista nici un motiv pentru care sa nu sarbatorim! La multi ani de Ziua Copilului! Va oferim cateva mesaje si felicitari cu La multi ani de Ziua Copilului - 1 iunie!

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca! Asa ca nu uita sa te joci si sa le amintesti si altora sa faca asta! La multi ani, copile drag!

La multi ani de Ziua Copilului - mesaje si felicitari

Iti doresc un 1 iunie in care sa razi, sa te bucuri si sa redevii inocent. La multi ani!

O zi cat mai vesela, fericita si plina de noroc. La multi ani de 1 iunie, Ziua Copilului!

Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit in ziua in care te-am adus pe lume. La multi ani, copil frumos!

La multi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

1 iunie, ziua tuturor copiilor sa va aduca numai fericire si bucurie! Sa aveti parte de jucarii frumoase, dulciuri gustoase si de toata dragostea din lume! La multi ani dragi copii!

la multi ani copile drag felicitare

Invata de la copii sa fii fericit fara motiv, sa fii mereu curios si sa ceri cu toata puterea ceea ce iti doresti. La multi ani!

La multi ani copilului din tine! Sa cresti in fiecare zi mai frumos, mai destept si mai implinit, dar sa nu uiti niciodata de vocea copilariei!

Astazi este1 iunie - Ziua Copilului, o zi in care trebuie sa te bucuri, sa te joci si sa imparti veselia si celor din jur. La multi ani!

Pastreaza pentru totdeuna in suflet copilul din tine. Astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilarie fericita. La multi ani de Ziua Copilului!

la multi ani de ziua copilului felicitare

Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zambetul pe buze si viata voastra sa fie asemeni unui cer senin. La multi ani, copii!

La multi ani, copil frumos si inocent!

La multi ani, copil inocent, frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 iunie!

la multi ani de ziua copilului felicitare

Azi, 1 iunie, de Ziua Copilului, acorda-ti timp si gandeste-te la cea mai frumoasa amintire din copilarie. Nu-i asa ca acum te simti minunat? La multi ani!

Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii, cel mai mare dar pe care il primim. Sa ne bucuram de ea si sa ne bucram de copiii nostri! La multi ani de 1 iunie!

Astazi este ziua copilului. Razi, bucura-te de tot ce te inconjoara, pune intrebari, uita-te la desene si joaca-te. La multi ani!