Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori La multi ani de Sfantul Vasile mesaje si urari

Joi, 01 Ianuarie 2015 01:16

La multi ani de Sfantul Vasile - mesaje si urari

 

La multi ani de Sfantul Vasile mesaje si urariLa inceput de an, pe 1 ianuarie, e ziua Sfantului Vasile cel Mare. Asadar, se cuvine sa ii sarbatorim pe toti cei dragi nou care poarta acest nume sau derivate ale acestuia (Vasile, Vasili, Vasilie, Vasilica, Vasilache, Vasi, Vasilis, Vasila, Vasilca, Vasilica, Vasea, Sile, Sica, Silica etc.). Iata colectia noastra de mesaje, sms-uri si urari de La multi ani de Sfantul Vasile pe care le puteti transmite celor dragi.

 

Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani!

 

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta, Vasile!

 

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile, Vasilica, Vasilca, Vasi, Vasea, Vasilache, etc.!

 

Un gand bun si-o sarutare

Azi la ceas de-aniversare

Sfantul Vasile sa te ocroteasca

Visele sa ti se-mplineasca!

La multi ani, Vasile!

 

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga, ce doresti sa se implineasca! La multi ani si cat mai multe momente frumoase in viitor de Sf. Vasile!

 

Cu ocazia sarbatoririi numelui va transmit un calduros “La multi ani!”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

 

Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani, Vasile!

 

Cu simple cuvinte

Iti urez fierbinte

Multi ani inainte!

Ani cu cer senin si noroc deplin

Ani cu porti deschise

Pentru nenumaratele tale vise!

La multi ani, Vasile!

 

Pentru ca azi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care iti doresc sa ai parte numai de bucurii, impliniri si multa sanatate. La multi ani de Sf. Vasile!

 

Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La multi ani de Sfantul Vasile!

 

Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani, Vasile!

 

Vasile, hai noroc si voie buna,

Sa petrecem impreuna,

C-astazi este o zi mare,

Si-i motiv de sarbatoare!

La multi ani, Vasile!

 

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Vasile cat mai frumoasa! La multi ani!

 

Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La multi ani!

 

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Vasile cat mai frumoasa! La multi ani!