Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori La multi ani de Sfantul Stefan mesaje si felicitari

Marţi, 27 Decembrie 2016 00:12

La multi ani de Sfantul Stefan - mesaje si felicitari

In a treia zi de Craciun il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinatatii. Cu acest prilej, ii sarbatorim pe toti cei ce poarta numele de Stefan sau derivate ale acerstuia: Stefana, Stefanut, Stefanuta, Stefania, Stefanel, Stefanela, Stefi, Stefanita, Fanica, Fanel, s.a.m.d. Transmiteti cunostintelor, prietenilor sarbatoriti urarile voastre cele mai bune, prin mesaje si felicitari cu la multi ani de Sfantul Stefan.

Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional, cat si pe cel personal. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet, sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai. La multi ani de Sfantul Stefan!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani!

Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi! La multi ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari! La multi ani de Sfantul Stefan!

La multi ani si voiosie,

Domnul alaturi sa-ti fie,

Bucurii sa-ti daruiasca,

Nimic sa nu-ti lipseasca!

La multi ani de Sfantul Stefan!

La multi ani de Sfantul Stefan, bucurii, iubire, pace, cat mai multi bani si sanatate pentru ca e mai scumpa decat toate!

Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La multi ani de Sfantul Stefan!

La multi ani! Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani de Sfantul Stefan!

Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani!