Miercuri, 25 Mai 2011 12:28

 

Jocuri de Remi

 

Site-ul Jocuri de Remi iti ofera posibilitatea de a juca remi gratuit pe internet. Pentru inceput te invitam sa incerci un mic joculet online care odata terminat iti ofera un bonus de 5 dolari.

 

Jocul il gasiti la adresa Remi Gratis si tot ce trebuie sa faceti este sa asezati piesele de remi etalat in ordine insa intr-un timp limitat. In total sunt 7 piese etalate pe o tabla virtuala. Trebuie sa le asezati in ordinea 1,2,3,4,9,9,9.

 

Jucand rummy online poti sa discuti prietenii in timp ce joci! Asta este noutate folositoare. Si cand decizi ca vrei sa joci cu adevarat, Rummy Royal iti da un bonus de inregistrare de pana la 200 USD! Ba mai mult, invita pana la 15 prieteni sa joace pe bani si primesti un bonus special de 20 USD pentru fiecare jucator nou. Rummy Royal adera la serviciile securitate si suport 3 S's si ia jucatorii si drepturile acestora foarte serios pentru a acorda un mediu de joc sigur si protejat. Detaliile personale ale jucatorilor sunt pastrate confidential.

 

Vizitati sectiunea de Download Remi, descarcati programul de remi si puteti juca imediat remi gratuit pe internet, la orice ora, impotriva altor mii de persoane.

 

Site-ul contine si o rubrica de Oferte de Remi pe Bani, unde gasiti bonusuri de remi, promotii si diferite oferte pentru jocuri de rummy, remi, remi royal, rummy royal.

 

Alaturati-va milioanelor de oameni care sunt pasionati de remi, propune prietenilor sa intre si ei, pentru ca este al treilea cel mai popular joc online, dupa poker in mod normal, insa mult mai fain ca multe altele si daca deveniti bun, puteti intra in cel mai mare campionat de remi din lume, si juca cu cel mai mare dintre toti! Premiile sunt in bani cash, iar popularitatea va creste instant. Un jucator de remi celebru va fi mereu respectat de toti!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: