Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Ilustratii Mos Craciun imparte cadouri

Luni, 22 Decembrie 2014 01:52

Ilustratii - Mos Craciun imparte cadouri

Ilustratii - Mos Craciun imparte cadouriCu prilejul sarbatorilor de iarna ne amintim mai mult decat oricand de cei dragi si le facem cadouri. Dar cine le aduce? Nimeni altcineva decat magnificul Mos Craciun … sa ne delectam si sa vizualizam cateva imagini/ilustratii cu Mos Craciun ce imparte daruri/cadouri, mai ales la copiii harnici si ascultatori. 

Mosul calatoreste in sania sa, inhamata la reni. Sarbatori fericite si fie ca Mos Craciun sa ajunga la voi cat mai repede si cu sacul plin de cadouri si bunatati! I-ati scris Mosului ca sa stie ce sa va aduca?

Mos Craciun trebuie sa munceasca mult sa poata multumi pe toata lumea din toata lumea. El locuieste tocmai in Laponia, deci are multe tari de strabatut pentru a ajunge la toti copiii cuminti sa le dea la timp darurile. Indiferent de vreme, el e punctual si tine seama de dorintele tuturor. Dar atributiile sale nu se opresc doar aici. Potrivit legendei, Mos Craciun are obiceiul de a imparti darurile si cel mai adesea coboara pe horul casei. Mai mult de atat, Mos Craciun vorbeste cu copii, ii asaza pe genunchi, ii priveste cu drag si ii intreaba cu voce domoala: „Dragii Mosului, ati fost cuminti?”. Acestia, la randul lor, recita poezii pentru Mos Craciun sau canta colinde ...