Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator octombrie 2013

Luni, 30 Septembrie 2013 18:07

Horoscop Varsator octombrie 2013

 

Afla horoscop Varsator octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Varsator octombrie 2013 - Dragoste

Nativii Varsator au parte de numeroase evenimente in luna octombrie 2013. Se simte prezenta lui Marte: relatiile sunt stimulate energetic, sunteti provocatori, reusiti sa cuceriti si preluati adesea initiativa. Posibil sa fie vorba despre entuziasm si exteriorizare, dar nu va grabiti, nu fiti impulsivi si imprudenti. Lucrurile sunt putin contradictorii: pe de o parte te precipiti, pe de alta starnesti discordie. In functie de predispozitiile din harta natala, Marte in casa relatiilor poate aduce o perioada benefica, fierbinte sau una turbulenta, cu probleme sau combinata – fierbinte si turbulenta deopotriva. Oricare ar fi situatia, relatiile au legatura cu drumuri, comunicare, informatii sau studii.

 

Horoscop Varsator octombrie 2013 - Cariera si bani

In octombrie 2013 nativii Varsator se afla intr-o perioada solida si durabila pe plan profesional. Cu siguranta, pentru reusita si satisfactii e nevoie de putintel efort. Pot sa existe dificultati de educatie si examene, negocieri, documente si avize, comunicare si informare datorita prezentei si retrogradarii lui Mercur, alaturi de Saturn si Nodul Nord. Nu este exclus sa aveti de luat decizii care nu sunt usor de luat si sa aveti parte de calatorii si drumuri in scop profesional. Financiar, lucrurile stau destul de bine, dar mare atentie la capcanele perioadei 15-25 octombrie 2013.

 

Horoscop Varsator octombrie 2013 - Sanatate

In principiu, starea de sanatatea a nativilor Varsator este relativ buna, iar prezenta lui Jupiter are efecte de protectie si aduce putere de munca. Cu toate acestea, in aceasta pozitie, prezenta lui Jupiter aduce inclinatii catre excese si poate solicita aparatul hepato-biliar, pancereasul si arterele. De asemenea, pot sa apara predispozitii la hiperfunctii. Asadar, acordati atentie starii dvs. generale de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: