Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator noiembrie 2016

Joi, 13 Octombrie 2016 21:12

Horoscop Varsator noiembrie 2016

Horoscop Varsator noiembrie 2016Afla horoscop Varsator noiembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator noiembrie 2016 - Dragoste

Se anunta o luna noiembrie 2016 destul de controversata si chiar duala din punct de vedere sentimental. In prima jumatate a lunii accentul cade asupra vietii de familie gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Mercur si Venus in casa relatiilor. In aceasta prima perioada a lunii va bazati pe dragoste, emotie, placere si liniste familiara. Evident, sunteti stapani pe situatie si aveti incredere in dvs. si cei din jur. In schimb, in a doua parte a lunii, se produce o schimbare ce aduce tristete, melancolie, dificutate si chiar dezamagire, gratie influentelor survenite din partea planetei Marte. Pur si simplu nu va regasiti si nu va simtiti bine in pielea dvs. Poate sunteti prea exigenti si pretentioasi cu voi si cu ceilalti. Nu ar strica sa luptati pentru iesirea din aceasta situatie, pentur binele personal si moralul dvs.

Horoscop Varsator noiembrie 2016 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2016 va bucurati de succes in plan profesional, dar pentru aceasta munciti mult. Reusiti sa va mobilitati in toate activitatile intreprinse, mizand in mod special pe talent, originalitate, creativitate, dexteritate. Aveti idei indraznete si dispuneti de forta necesara pentru realizarea acestora. Reusiti sa va canalizati intreaga energie spre indeplinirea obiectivelor stabilite, iar sefii va remarca si apreciaza, fiind posibile avansari in cariera. Acest lucru va incurajeaza si va mobilizeaza spre alte proiecte si activitati de viitor, dar nu exagerati, caci nu va face deloc bine fizic. Cu toate ca aveti sanse sa va croiti un drum propriu, preferati sa ramaneti stabili locului de munca actual, inconjurat de echipa consolidata. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, aveti parte de castiguri frumoase.

Horoscop Varsator noiembrie 2016 - Sanatate

In luna noiembrie 2016 nu prea sunteti in elementul dvs. forte. Munciti mult, ceea ce va consuma energetic, iar din punct de vedere psihic sunteti destul de emotivi. Orice lucru va afecteaza si reactionati involuntar. Se pare ca stresul s-a acumulat si nu va face deloc bine, mai ales in a doua jumatate a lunii. Incercati sa pastrati echilibrul in viata dvs. Pe cat e posibil, evitati starile de agitatie, nu actionati impulsiv, nu va expuneti riscurilor, etc. Evitati excesele de orice fel, adoptati un regim alimentar sanatos, faceti miscare si nu uitati ca aveti nevoie si de un moment de respiro pentru reincarcarea bateriilor. Pentru aceasta, ar fi bine sa petreceti mai mult timp inconjurat de oamenii dragi si familie, sa va odihniti si sa practicati activitati care va relaxeaza si va binedispun.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: