Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator noiembrie 2014

Vineri, 17 Octombrie 2014 01:16

Horoscop Varsator noiembrie 2014

 

Horoscop Varsator noiembrie 2014Afla horoscop Varsator noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 se anunta a fi o perioada deosebit de benefica din punct de vedere sentimental pentru nativii Varsator. Se pare ca Jupiter va favorizeaza, iar relatia dvs. parcurge un trend ascendent. Daca sunteti intr-o relatie de cuplu stabila nimic nu pare sa va perturbe viata, iar lucrurile decurg in mod armonios, existand satisfactie, bucurie si implinire. Daca sunteti singuri, exista sansa de a lega o relatie. Daca sunteti intr-o relatie instabila, fara perspectiva de viitor, va desprindeti usor si discerneti lucrurile relativ usor. Totusi, in prima parte a lunii resimtiti o oarecare tensiune, fiind pusi in situatia de a lua anumite decizii in viata de cuplu. Poate trebuie sa traversati un obstacol, poate trebuie sa faceti fata unei situatii mai dificile. Nu va ingrijorati, veti trece peste toate. In a doua jumatate a lunii va puteti astepta la evenimente remarcabile, care va surprind si aduc implinire.

 

Horoscop Varsator noiembrie 2014 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2014 este bine aspectata pe plan profesional pentru nativii Varsator. Se pare ca parcurgeti o perioada favorabila. De mare ajutor e Soarele, precum si planetele Venus si Mercur. Piedici pot sa apara prin intermediul lui Saturn, ce impune in continuare sobrietate, restrictivitate, ordine si disciplina. Totusi, munca si efortul dvs. aduce roade, reusind sa va faceti remarcati la locul de munca, fiind adusi in centrul atentiei. In a doua jumatate a lunii manifestati preferinte pentru munca in echipa, ceea ce e un atu pentru dvs. Reusiti sa beneficiati de noi asocieri, contracte si colaborari. Partenerul va sustine neconditionat, ceea ce va motiveaza. Nu in ultimul rand, spre final de luna veti avea parte de o surpriza placuta, o sansa financiara remarcabila si neasteptata deopotriva.

 

Horoscop Varsator noiembrie 2014 - Sanatate

Se pare ca va bucurati de o stare de sanatate destul de buna. Nimic nu va incomodeaza. Totusi, desi dispuneti de rezistenta si tarie, ar fi bine sa fiti precauti si sa nu exagerati prin activitatile derulate. Conjunctia Marte-Pluto poate sa fie destul de incomoda, lovind destul de dureros sub centura. Asadar, ochii in patru in tot ceea ce faceti, dar mai ales maxima precautie si atentie in deplasari, cu tot ceea ce semnifica acest aspect – mers pe jos, mers cu mijloace de locomotie, etc. Nu va panicati, caci prin precautie si atentie sporita, astfel de incidente nu sunt posibile. De asemenea, evitati excesele de orice fel si aveti grija la infectii si contaminari.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: