Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator iunie 2016

Duminică, 15 Mai 2016 01:04

Horoscop Varsator iunie 2016

Horoscop Varsator iunie 2016Afla horoscop Varsator iunie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator iunie 2016 - Dragoste

Luna iunie 2016 pre sa fie extrem de intensa in plan relational, sentimental. Pur si simplu debordati de entuziasm si dragoste vis-a-vis de perechea dvs., gratie influentelor survenite si partea Soarelui si a planetelor Venus si Mercur. Sunteti originali si romantici, reusind sa produceti mari surprize prin originalitate si creativitate in exprimarea sentimentelor pe care le nutriti. Daca va aflati intr-o relatie, e momentul pentru a face pasul decisiv si oficializarea relatiei. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea. In orice caz, vorbim despre revigorare, intensitate emotionala, placere, iubire, armonie, etc.

Horoscop Varsator iunie 2016 - Cariera si bani

In luna iunie 2016 totul e incert in plan profesional. Acum va bucurati de succes si recunoastere profesionala, imediat lucrurile se precipita si apar complicatii. Important e sa tratati lucrurile cu maxima responsabilitate si totul va fi bine. Eventualele blocaje si situatii neplacute survin influentelor survenite din partea planetei Marte care se afla in ciclu retrograd. Mizati pe capacitatile si abilitatile personale si consultati-i pe cei din jur in cazul aparitiei unor impedimente. Nu e momentul sa cedati, din contra, luati initiativa, comunicati cu echipa si restabiliti un nou plan strategic de actiune in vederea atingerii obiectivelor. Financiar, castigurile apar in a doua jumatate a lunii.

Horoscop Varsator iunie 2016 - Sanatate

In luna iunie 2016 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna, tinand cont ca sunteti extrem de prinsi in activitate. Va bucurati de energie si forta fizica, dar activitatile pe care le intreprindeti va predispun spre stres. Incercati sa va pastrati echilibrul si sa tratati lucrurile cu calm, astfel incat sa evitati eventualele probleme de sanatate. Nu va supraapreciati si nu exagerati. Organismul dvs. poate reactiona, cauzand mici neplaceri sau pot reactiva vechi indispozitii care predispun spre contro medical specializat si tratament corespunzator. Fiti temperati, imbinati utilul cu placutul, acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare. Nu in ultimul rand ar fi bine sa recurgeti la un regim alimentar sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: