Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator iulie 2014

Duminică, 29 Iunie 2014 12:35

Horoscop Varsator iulie 2014

 

Horoscop Varsator iulie 2014Afla horoscop Varsator iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator iulie 2014 - Dragoste

Beneficiati inca de prezenta favorabila a lui Venus in casa iubirii Varsatorului pana pe 18 iulie 2014. Sunteti energici, senzuali, atractivi, sentimentali, romantici. De asemenea, sunteti extrem de receptivi la stimuli, fiind perioada ideala pentru a va imbunatati viata intima. In ultima decada a lunii sunteti pusi in lumina, gratie tranzitului Soarelui. Va oglinditi prin celalalt, impartasiti sentimente, traiti intens. Perechea dvs. pare sa fie centrul, axul in jurul caruia graviteaza universul.

 

Horoscop Varsator iulie 2014 - Cariera si bani

Luna iulie 2014 pare sa fie excelenta pentru promovarea imaginii si talentului personal. Sunteti pusi in lumina, sunteti apreciati si placuti celor din jur, gratie prezentei lui Venus. Va remarcati pur si simplu prin performantele si realizarile dvs. in activitate. In primele doua decade e favorizata mai ales latura artistica, manifestata prin expresivitate, creativitate, dar si latura pragmatica, manifestata prin organizare, manifestare, executare. Dispuneti de autonomie si va revendicati rolul de lider, prin prezenta Soarelui in casa muncii Varsatorului. Prezenta lui Mercur aduce cu sine tendinta spre activitatile intelectuale. Financiar, lucrurile decurg bine.

 

Horoscop Varsator iulie 2014 - Sanatate

Viata dvs. parcurge un drum cu suisuri si coborasuri. Se pare ca in luna iulie 2014 sunteti foarte atenti la tot ceea ce este legat de igiena si medicina. E posibil sa apelati la specialisti, efectuand unele consultatii medicale, tratamente si terapii. Sunteti favorizati in toate acestea gratie aspectelor bune si a tranzitelor ce marcheaza sectorul sanatatii. Beneficiati de prezenta Soarelui, continuand cu Mercur si Venus. Sunteti activi, faceti miscare, deci nu sunt mari motive de ingrijorare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: