Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator februarie 2014

Vineri, 31 Ianuarie 2014 02:04

Horoscop Varsator februarie 2014

 

Horoscop Capricorn februarie 2014Afla horoscop Varsator februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator februarie 2014 - Dragoste

In aceasta perioada pe prim plan se situeaza relatiile. Se pare ca va remarcati, aveti carisma, magnetism si putere de atractie, starniti interes, reusiti sa captivati pe cei apropiati, astfel ca veti avea o viata sentimentala destul de activa, plina de momente fericite. Totusi, pot exista si mici stari de insatisfactie si fustrare, insa sunt trecatoare. Mai ales in prima parte a lunii nu amestecati placerile si finantele, banii si amorul. In a doua parte a lunii pot sa revina in actualitate relatii mai vechi sau veti rediscuta cu partenerul aspecte ale legaturii dumneavoastra.

 

Horoscop Varsator februarie 2014 - Cariera si bani

Se anunta o luna plina de succes, iar prezenta Soarelui in Varsator va insufla energie, ambitie, curaj, reusind sa va puna in valoare. Va sunt apreciate mai ales calitatile de lider si organizator, capacitatea de a-i motiva pe ceilalti, precum si capacitatile personale si competentele profesionale. Va remarcati ca fiind o persoana sigura pe sine, matura, serioasa si sigura pe sine. Se ivesc oportunitati care va vor intariti pozitia si va vor aduce prestigiu. Cele mai importante realizari au legatura cu latura intelectuala, culturala, calatoriile si colaborarile cu oameni aflati la distanta. Pe plan financiar se anunta castiguri suplimentare. E posibil sa recuperati bani sau bunuri. Fiti atenti si feriti-va de operatiuni ilegale sau imorale, de hoti si situatii neclare, mai ales in prima parte a lunii.

 

Horoscop Varsator februarie 2014 - Sanatate

Se pare ca luna februarie 2014 aduce energie in  viata dumneavoastra. Va aflati intr-o forma fizica excelenta, dispuneti de energie si forta, mai ales in primele doua decade ale lunii. In a doua jumatate a lunii e posibil sa resimtiti o stare oarecare de oboseala, adusa pe fond de stres. Va concentrati mai greu, nu mai dati dovada de aceeasi dexteritate si mobilitate ca de obicei, insa nu va panicati. Spre finalul lunii, reveniti pe fagasul normal, dar pana atunci, menajati-va si adoptati un stil de viata sanatos bazat pe alimentatie echilibrata, odihna, miscare, relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: