Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur iunie 2014

Miercuri, 21 Mai 2014 23:06

Horoscop Taur iunie 2014

 

Horoscop Taur iunie 2014Afla horoscop Taur iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur iunie 2014 - Dragoste

Pana pe data de 23 iunie 2014 casa dragostei si a cuplului pentru Tauri se afla sub influenta lui Venus. Planeta armoniei, senzualitatii si romantismului va influenta in mod favorabil relatiile de cuplu ale Taurilor. Veti avea o aura aparte, veti atrage privirile admirative ale celor din jur iar in relatie se va reaprinde flacara pasiunii. Este un moment prielnic pentru a va reconcilia cu partenerul daca va aflati intr-un mic conflict cu acesta, sa comunicati mai eficient si sa va intariti relatia. Pentru nativii Tauri are sunt singuri sunt mari sanse sa apara cineva in viata lor. Avand in vedere aspectele astrale este posibil sa intalniti pe cineva la locul de munca sau conexat cu locul vostru de munca. Important este sa aveti incredere in voi, in puterea voastra de seductie si sa va lasi in voia sentimentelor.

 

Horoscop Taur iunie 2014 - Cariera si bani

Luna iunie 2014 este una prielnica pe planul carierei. Veti munci cu placere si va veti simti satisfacuti de rezultatele muncii voastre. Va fi o luna dinamica, veti detine controlul si veti stii cum sa va impuneti punctele de vedere. In special a doua decada a lunii este favorabila demararii unor proiecte sau afaceri pe cont propriu. Si in ceea ce priveste colaborarile lucrurile merg bine. Relatiile voastre sociale vor fi mai ample si mai profitabile. Trebuie doar sa aveti grija in ce va investiti banii. Avand in vedere ca Mercur, stapanul casei banilor nativilor Taur, este retrograd este recomandat sa analizati cu mare atentie toate aspectele legate de o noua investitie, sa cititi tot ceea ce aveti de semnat si sa nu va puneti semnatura pana nu sunteti ferm convinsi ca totul este transparent. Sfatul nostru ar fi acela sa amanati pe mai tarziu achizitiile mari deoarece pot aparea pagube sau incurcaturi.

 

Horoscop Taur iunie 2014 - Sanatate

In ceea ce priveste sanatatea si vitalitatea Taurilor luna iunie 2014 va fi una destul de buna. Nu va veti confrunta cu probleme majore. Veti fi optimisti, bine dispusi si energici. Cei care prezinta afectiuni cronice este bine sa se ingrijeasca corespunzator si sa urmeze toate sfaturile medicilor. Fiti mai atenti in partea a doua a lunii la eventuale accidentari sau a unor mici neplaceri. In rest, profitati de razele soarelui, consumati fructe si legume, iesiti in natura si bucurati-va de viata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: