Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion noiembrie 2016

Luni, 10 Octombrie 2016 22:13

Horoscop Scorpion noiembrie 2016

Horoscop Scorpion noiembrie 2016Afla horoscop Scorpion noiembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2016 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion noiembrie 2016 - Dragoste

In luna noiembrie 2016 sperati mult la iubire si prosperitate, insa realitatea uneori nu e ca in vise. Nu se stie a cui e responsabilitatea acestei situatii, insa e cert faptul ca mizati mai mult pe latura pragmatica si cariera, ceea ce inclina mai mult spre realism, nu romantism. Totusi, nu e cazul sa va panicati! Sunteti inteligenti si capabili de multe, astfel ca reusiti sa atrageti atentia asupra voastra prin capacitati, idei si initiative. E important sa petreceti timp alaturi de perechea dvs., astfel incat sa eliminati orice doza de scepticism, sa comunicati deschis, sa va exprimati sentimentele intr-o maniera cat mai originala, sa va exteriorizati emotional, etc. Nu ar strica sa alocati mai mult timp pentru a petrece in doi. O escapala, o iesire in doi e binevenita!

Horoscop Scorpion noiembrie 2016 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2016 va simtiti in elementul forte, iar sansele de castig sunt maxime. Se pare ca aveti parte de noroc si reusita in tot ceea ce intreprindeti, gratie influentelor pozitive survenite din partea Soarelui si a planetelor Mercur si Saturn. Sansele de reusita profesionala si financiara sunt maxime, reusind sa va afirmati si sa avansati in cariera. Cu siguranta, aceste aspecte va favorizeaza si va permit avansarea in cariera. Cert e faptul ca aveti incredere in fortele proprii, mizand in mod special pe inteligenta, dexteritate, vointa, capacitate relationala, entuziasm, originalitate si creativitate. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, caci va bucurati de resurse financiare prin munca prestata si tranzactii imobiliare.

Horoscop Scorpion noiembrie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna noiembrie 2016 va bucurati de o stare de sanatate suficient de buna din bun de vedere fizic, caci beneficiati de energia Soarelui. De asemenea, moralul e ridicat, ceea ce aduce plus valoare starii dvs. Important e sa acordati atentie chestiunilor prioritate, de importanta precoce, precum familia si casa. E timpul sa acordati atentie maxima asupra aspectelor ce va caracterizeaza si va avantajeaza. Evitati excesele de orice fel, nu va suprasolicitati si nu sa supraincarcati cu sarcini de lucru ce nu va privesc in mod direct. Va alegeti doar cu munca suplimentara si stres involuntar. Acordati mai mult timp pentru viata de familie si activitati ce includ relaxare, odihna, mixare. Nu in ultimul rand, recurgeti la un regim alimentar cat mai echilibrat si sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: