Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion mai 2017

Marţi, 11 Aprilie 2017 15:21

Horoscop Scorpion mai 2017

Afla horoscop Scorpion mai 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2017 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion mai 2017 - Dragoste

Se anunta o luna mai 2017 destul de agitata din punct de vedere emotional. Totul se datoreaza influentelor survenite din partea planetei iubirii Venus, stapana casei cuplului Scorpionului. Dar, nu e cazul sa va panicati, caci vorbim de ultimele constrangeri si piedici relationale. Vorbim despre o perioada cu anumite complicatii si situatii “surpriza” de viata, carora trebuie sa le gasiti imediat solutie de rezolvare. Dar, firi vigilente, precaut si inteligente, reusiti sa iesiti cu brio din orice situatie. Pentru aceasta, e nevoie de comunicare directa, calmitate, detasare, perseverenta, s.a.m.d. Parcurgeti o etapa de dezvoltare personala si transformare, dar totul e spre binele dvs. Curand, va veti putea manifesta livber, conform vointelor si sentimentelor!

Horoscop Scorpion mai 2017 - Cariera si bani

Luna mai 2017 sta sub semnul actiunii in plan profesional. Se pare ca sunteti activi pe toate planurile si mizati pe responsabilitate, forte si traire sufleteasca intensa. Stiti exact ce doriti, insa jumatatile de masura nu isi au rostul. Ori totul, ori nimic! E timpul sa reactionati si sa actionati in consecinta, sa va puneti in valoare prin idei, dexteritate, talent, creativitate, s.a.m.d. Nu e usor, insa pentru a atinge succesul e nevoie adesea de efort sustinut! Fiti optimisti si increzatori in fortele proprii, actionati conform standardelor personale si, in acest fel, veti evolua. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, se intrevad castiguri frumoase, dincolo de anumite piedici. Fiti doar preventivi si echilibrati in cheltuieli si decizii profesionale!

Horoscop Scorpion mai 2017 - Sanatate

Nu sunteti in elementul dvs. forte in luna mai 2017, da nici nu va puteti plange. Totul tine de stilul si regimul de viata pe care il adoptati. Fiti precauti, evitati excesele de orice fel, ganditi optimist, actionati eficient si acordati timp pentru odihna si relaxare. In cazul in care intervin anumite probleme de sanatate, nu ezitati sa efectuati un control medical de rutina. Daca suferiti de anumite afectiuni si semnalati anumite inconveniente, e bine sa efectuati anumite analize. E momentul prielnic sa va ganditi la dvs. si la cei dragi si sa actionati in consecinta! Acordati timp pentru ingrijire cosmetica si corporala, pentru activitati de suflet, in compania celor dragi. Intreprindeti mai multe activitati ce duc spre analiza, introspectie, cercetare!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: