Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion iulie 2016

Miercuri, 08 Iunie 2016 00:48

Horoscop Scorpion iulie 2016

Horoscop Scorpion iulie 2016Afla horoscop Scorpion iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion iulie 2016- Dragoste

Se anunta o luna iulie 2016 traita la maxim in plan sentimental. Va bucurati de iubire, energie si chiar pasiune in viata de cuplu. Va manifestati liber, fara inhibitii, bucurandu-va de armonie si dorinte implinite, exprimandu-va in mod deschis sentimentele. Evident, perechea dvs. va sustine in orice actiune intreprinsa si sa impartaseste iubirea. Influente pozitive vin din partea planetei Venus, ceea ce aduce stabilitate, emotie, evolutie, etc. Daca sunteti intr-o relatie lucrurile avanseaza si va faceti planuri serioase de viitor. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. In mare parte, viata sentimentala are legatura cu activitatea culturala, stiintifica sau spirituala, prin statut, functie, pozitie.

Horoscop Scorpion iulie 2016- Cariera si bani

Se pare ca in luna iulie 2016 dispuneti de mari sanse de avansare in cariera. Nimic nu sta in calea idealurilor dvs., mai ales ca dispuneti de sustinere si influenta pozitiva din partea planetei Marte. Dispuneti de energie si mizati in mare parte pe ambitie, creativitate si originalitate. Daca in prima parte a lunii va canalizati energia spre calatorii in scop profesional, studii si perfectionare profesionala, in a doua parte a lumii va canalizati energia spre munca, promovarea activitatilor intreprinse si colaborare pentru reusita. Financiar, situatia se imbunatateste vizibil, mai ales spre final de luna. Dupa munca, si rasplata.

Horoscop Scorpion iulie 2016- Sanatate

In luna iulie 2016 va bucurati de forta fizica si vitalitate. In sfarsit, reusiti sa mizati pe rezistenta si capacitate foarte buna. Dispuneti de energie, iar acest lucru se resimte. Totusi, nu exagerati si adoptati un stil echilibrat si rational de viata. Incercati sa imbinati utilul cu placutul si pastrati armonia intre viata profesionala si cea personala. Pot exista unele momente in care actionati impulsiv, manfestand tendinte spre riscuri si excese, ghidati de tensiune, nervozitate si nerabdare. Pentru binele dvs., acordati timp pentru odihna si relaxare. De asemenea, consumati-va energia in surplus prin miscare si fiti increzatori in fortele proprii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: