Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion 2017

Luni, 31 Octombrie 2016 22:49

Horoscop Scorpion 2017

Horoscop Scorpion 2017Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2017 pentru zodia Scorpion: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Scorpion 2017 - Previziuni generale

In anul 2017 pare sa fie destul de dual pentru nativii Scorpion. Pentru evolutie si bunastare, e necesar va evitati discutiile in contradictoriu si sa fiti constanti in pareri, mizand pe inteligenta, spirit intreprinzator, putere de convingere, originalitate. Totusi, parcurgeti situatii si situatii si, uneori, va pierdeti cumpatul, devenind mai agresivi in limbaj, fortand accesul la anumite informatii. Nu e neaparat rau, caci tot raul are si un bine. Adesea, reusiti sa scoateti la lumina o serie de informatii ce se doreau a fi secrete, subiecte delicate pentru cei din jur (colegi de serviciu, vecini la casa, rude apropriate). Nu e rau ca reusiti sa va exprimati ideile si informatiile pe care le detineti, insa mare atentie la modul de exprimare si relatare. Poate fi un atu, dar poate fi si un punct in minus. Daca in prima jumatate a anului sunteti neincrezatori in fortele proprii, in a doua parte a anului simtiti dorinta de afirmare si reusiti sa va canalizati intreaga energie pe ceea ce va doriti cu adevarat. Atu-ul principal e increderea pe care o redobanditi in capacitatile si fortele dvs. Se anunta o perioada prospera, plina de realizari, cu sanse reale de dezvoltare personala pe toate planurile. Incercati sa mentineti echilibrul celor doua planuri: personal si profesional. Incercati sa imbinati cat mai placut si echilibrat utilul cu placutul. Munciti mult, asta e clar, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Resursele financiare sunt bune, dar nu e cazul sa exagerati in cheltuieli. Asadar, evitati excesele de orice fel, pentru binele personal!

Horoscop Scorpion 2017 - Dragoste

In anul 2017 trebuie sa va stabiliti intr-un mod cat mai clar prioritatile si dorintele de viata. Adesea fortati nota, mizand pe perfectiune. Dar, stiti ca acest lucru poate fi atat un factor motivator, cat si un factor de constrangere in viata dvs.! Incercati sa mai lasati din standarde, nu mai fiti atat de severi si duri cu voi insiva si cu cei din jur. A fi om inseamna sa si gresesti, sa nu realizezi totul perfect! Incercati sa fiti mai intelegetori cu cei din jurul vostru, in special cu membrii familiei, prietenii apropiati si perechea dvs. Ei va vor binele, dincolo de orice, si vad totul cu ochii ratiunii. Fiti mai temperati, mai jucausi, mai dragastosi cu cei dragi! E momentul sa cautati o abordare noua de viata, daca doriti sa fie bine pe viitor. Daca sunteti intr-o relatie stabila, incercati sa acordati mai multa atentie persoanei iubite. Petreceti mai mult timp impreuna, comunicati mai mult, fiti mai dezghetati s.a.m.d. Daca sunteti singuri, e timpul sa iesiti mai mult, sa socializati, dar fiti mai intelegetori si nu atat de pretentiosi. Totusi, nu cadeti in latura extema, nu cadeti prada tentatiilor si aventurilor de o noapte. Simtiti nevoie de protectie si control asupra existentei voastre, iar pentru aceasta aveti nevoie de cineva care sa induca sentimentul de siguranta emotionala. Lasati-va iubiti, iar la randul vostru iubiti. Pentru un stil de viata sanatos trebuie sa invatati sa lasati garda jos, sa iertati, sa daruiti si sa iubiti!

Horoscop Scorpion 2017 - Cariera

In anul 2017 munciti destul de mult, iar sansele de evolutie in cariera si castig financiar sunt maxime. E perioada potrivita pentru analize profunde si restabilirea prioritatilor in viata, caci aveti destul de multa energie pentru a face fata oricaror situatii. Incercati sa obtineti echilibrul, e absolut necesar, dar mare grija la ceea ce e cu adevarat valoros pentru voi. Nu ii neglijati pe cei dragi in favoarea muncii! Incercati sa imbinati utilul cu placutul. E momentul prielnic sa incepeti o afacere pec ont propriu, sa renegociati contracte, sa restabiliti termenii in care functioneaza parteneriatele in lucru. Pur si simplu, acum e momentul sa va reorganizati activitatea si care sa va reorientati profesional. Sunteti inteligenti, talentati, originali, creativi, e timpul sa aveti incredere in fortele proprii, sa iesiti din conul de umbra si sa obtineti succesul! Pentru aceasta, mizati pe sustinere din partea celor dragi!

Horoscop Scorpion 2017 - Sanatate

In anul 2017 trebuie sa fiti atenti in privinta starii personale de sanatate. Aveti un stil de viata alert si, adesea, va neglijati. Azi poate fi bine, maine mai rau. E semn ca trebuie sa fiti constati si mai grijulii cu voi insiva. Indicat ar fi sa efectuati un control medical de rutina pentru a evita eventualele probleme de sanatate. Stiti cum se spune, paza buna trec primejdia rea. Nu fiti delasatori si ocupati-va de dvs. Odata aparute problemele, e greu sa va restabilti echilibrul. Nu va panicati! Totul va fi bine daca evitati excesele de orice fel, daca acordati timp pentru odihna si relaxare, daca recurgeti la un regim alimentar sanatos, daca faceti miscare, daca nu va suprasolicitati fizic si intelectual.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: